Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a fost în depresie! Concurentul a suferit enorm de mult la viața lui


Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a fost în depresie! Concurentul a suferit foarte tare din cauza problemelor pe care le-a avut cu acneea.


In articol:

Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a fost în depresie! Deși este un bărbat extrem de glumeț și charismatic, pe care rar îți e dat să îl vezi fără un zâmbet superb pe chip, fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut mari probleme cu stima de sine, pe care le-a depășit cu greu.

Citeste si: Moment incredibil pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei! Manuela a fost cerută în căsătorie într-o emisiune!

robert-ionescu-de-la-puterea-dragostei-depresie
robert-ionescu-de-la-puterea-dragostei-depresie

Robert Ionescu a ajuns să fie un bărbat extrem de apreciat în showbizul din România și râvnit, deopotrivă, mai ales datorită calităților fizice pe care le posedă pentru că, să fim serioși, e un tânăr care arată foarte bine! În cadrul emisiunii Puterea Dragostei, tânărul a reușit să le dea gata pe concurente cu privirea sa, având ochi de culoarea cerului, dar Robert a mărturisit,

cu durere în glas, că nu a fost mereu fericit cu felul în care arată. Din contră!

Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a fost în depresie! „Aveam multe bube...”

În cadrul unui vlog postat pe canalul său de YouTube, Robert Ionescu a dezvăluit un detaliu de-a dreptul șocant despre trecutul său: bărbatul a fost în pragul depresiei, din cauza felului în care arăta! Dacă acum este un adevărat Don Juan, care cucerește femeile și prin frumusețea sa fizică, în trecut, Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a recunoscut că a suferit din cauza acneei.

Citeste si: Manuela Oprișiu s-a distrat cu un fost concurent de la Puterea Dragostei! Vă mai amintiți de el?

robert-ionescu-de-la-puterea-dragostei-depresie
robert-ionescu-de-la-puterea-dragostei-depresie

Se pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut coșuri în zona feței și a spatelui, fapt ce l-a făcut să se simtă de-a dreptul stânjenit în nenumărate situații și o bună perioadă de timp, de trăsăturile sale fizice.

Mai mult decât atât, pentru a depăși acest complex, Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a decis să își tatueze tot spatele, pentru a ascunde problemele dermatologice pe care le-a avut și cu care s-a luptat ani buni.

robert-ionescu-de-la-puterea-dragostei-depresie
robert-ionescu-de-la-puterea-dragostei-depresie

"Pe mine unul, tatuajele m-au ajutat, m-am regăsit. Pe spate și pe față eu aveam în trecut multe bube. Vreo 3-4 ani de zile am stat cu coșuri pe față.

Eram complexat să ies cu o fată pentru că spuneam că mă judecă, zice că sunt urât. Unul dintre motivele pentru care m-am apucat de tatuaje a fost pentru că, de multe ori, îmi era rușine să îmi dau tricoul jos. Am avut multe probleme cu coșurile, eram complexat,” a recunoscut Robert Ionescu de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Manuela şi Robert Ionescu de la Puterea Dragostei sunt iubiţi? Declaraţii exclusive despre relaţia pe care o au în afara emisiunii


Abonează-te pe

Citește și:

Deea și Ricardo s-au mutat împreună! Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Bianca Comănici nu are susținerea celei mai bune prietene în finală! Manuela, declarații șocante

Bianca de la Puterea Dragostei a ajuns la Poliție! Bruneta este implicată într-un mega scandal

Ramona de la Puterea dragostei s-a împăcat cu fostul iubit!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri