Negresa de post! Uite ce usor se prepara delicioasa prajitura!


Daca ti-e pofta de ceva bun si de post, prepara-ti aceasta negresa!

 

Ingrediente
300 ml suc acidulat,
400 g faina,
150 g zahar,
200 ml ulei,
50 g cacao,
50 g stafide,
4 linguri cu gem de orice fel,
1 fiola esenta de rom,
1 plic praf de copt,
zahar pudra vanilat pentru decor,
40g Rama Maestro
Mod de preparare
Intr-un vas pentru mixer se pun toate ingredientele si se mixeaza la viteza mica pana se omogenizeaza bine totul.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu Rama Maestro si tapetata cu faina ( sau in 2 forme mici de chec ) si se pune la copt pentru 40 minute ( se face testul cu scobitoarea).
Se pudreaza cu zahar vanilat cand e bine racita. Se taie cuburi sau felii.
Sursa: Prajituria.ro

Ingrediente

300 ml suc acidulat,
400 g faina,
150 g zahar,
200 ml ulei,
50 g cacao,
50 g stafide,
4 linguri cu gem de orice fel,
1 fiola esenta de rom,
1 plic praf de copt,
zahar pudra vanilat pentru decor,
40g Rama Maestro

Mod de preparare

Intr-un vas pentru mixer se pun toate ingredientele si se mixeaza la viteza mica pana se omogenizeaza bine totul.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu Rama Maestro si tapetata cu faina ( sau in 2 forme mici de chec ) si se pune la copt pentru 40 minute ( se face testul cu scobitoarea).

Se pudreaza cu zahar vanilat cand e bine racita. Se taie cuburi sau felii.

Sursa: Prajituria.ro

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Rac, Leu și Fecioară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri