„Nea Beni m-a rugat.” Ce i-a promis Dan Negru lui Benone Sinulescu, înainte ca artistul să înceteze din viață

„Nea Beni m-a rugat.” Ce i-a promis Dan Negru lui Benone Sinulescu, înainte ca artistul să înceteze din viață

Dan Negru și Benone Sinulescu au avut o prietenie strânsă timp de 30 de ani, iar din acest motiv, prezentatorul TV i-a promis un lucru important artistului, înainte ca acesta să înceteze din viață.

Se pare că artistul de muzică populară și-a dorit ca Dan Negru să respecte ultima sa dorință după moartea sa, iar prezentatorul nu a uitat niciodată de promisiunea pe care a făcut-o.

Citește și: „Nu am mai fi fost împreună.” Gabriela Prisăcariu ar fi vrut să pună punct relației cu Dani Oțil. Ce s-a întâmplat între cei doi, în urmă cu mai mult timp

Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o lui Benone Sinulescu

 Dan Negru, a păstrat în permanență în minte promisiunea pe care i-a făcut-o bunului său prieten și va întreprinde un gest măreț, care să reflecte frumoasa prietenie dintre cei doi.

Prezentatorul TV și-a onorat promisiunea făcută bunului său prieten și va fi prezentatorul Festivalului Național de Folclor „Benone Sinulescu", așa cum artistul i-a cerut înainte de a deceda.

În urmă cu cinci ani, Dan Negru a fost rugat de Benone Sinulescu să prezinte festivalul care îi poartă numele, iar în momentul actual, la doi ani după decesul său, prezentatorul TV respectă marea promisiune.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

„Nea Beni m-a rugat, în 2017, să prezint primul festival care-i poartă numele.

Eram împreună, în Roma, cu familiile noastre, când mi-a spus că vrea să prezint festivalul. Au trecut anii, Nea Beni s-a stins și festivalul încă există, ducând mai departe numele lui Benone Sinulescu. Beni stătea în Bârzava, o localitate de lângă Arad, la câțiva pași de socrii mei. În serile de vară, stăteam împreună, cu familiile nostre, la povești. Copiii mei și azi țin minte roșiile extraordinare din grădina lui Beni.
El avea o pasiune pentru grădinărit și știa să îngrijească excelent legumele”,
a mărturisit Dan Negru pentru impact.ro.

Ce i-a promis Dan Negru lui Benone Sinulescu, înainte ca artistul să înceteze din viață

Ce i-a promis Dan Negru lui Benone Sinulescu, înainte ca artistul să înceteze din viață

[Sursa foto: Facebook]

Când va avea loc festivalul „Benone Sinulescu”

Primăria Municipiului Buzău a pus bazele Festivalului în anul 2017, cu o dublă semnificație: sărbătorirea împlinirii a 80 de ani și recunoașterea calităților muzicale remarcabile.

Pe data de 24 mai ar fi fost ziua în care regretatul Benone Sinulescu ar fi împlinit 86 de ani.

Cu această ocazie, se va desfășura o nouă ediție a festivalului, avându-l ca gazdă pe nimeni altul decât Dan Negru.

Artistul a decedat pe data de 18 noiembrie 2021, în urma unor probleme de sănătate.

Ce i-a promis Dan Negru lui Benone Sinulescu, înainte ca artistul să înceteze din viață

Ce i-a promis Dan Negru lui Benone Sinulescu, înainte ca artistul să înceteze din viață

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu.” Vica Blochina, dezvăluiri inedite despre problemele financiare grave pe care le-a întâmpinatCitește și:

„Este ultima oară când scriu acest mesaj.” Fuego a transmis un mesaj, după ce a devenit victima hackerilor

„Nu au neliniștea de a avea cât mai mult.” Câți bani de buzunar le oferă Dan Negru copiilor săi

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies