,,Ne va aduce exact ceea ce ne dorim.” Lidia Fecioru, despre cum ne putem îndeplini dorințele în 2023


Lidia Fecioru a venit cu câteva sfaturi importante, pe care trebuie să le urmăm, dacă ne dorim să avem un an bun în care să ne se îndeplinească toate dorințele.


In articol:

Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem face ca ceea ce ne dorim noi să devină realitate.

Citește și: Cine este Marcela Fota. „Pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață!”

Lidia Fecioru, despre cum ne putem îndeplini dorințele

Anul Nou vine cu pași repezi, iar din acest motiv mulți oameni ar trebui să își facă o listă de dorințe. Pentru a reuși și pentru a ne bucura de toate lucrurile pe care ni le dorim, bioenergoterapeuta a venit cu câteva sfaturi de care trebuie să ținem cont.

„Sufletul este legat cu Universul, iar dorințele noastre sunt ca niște biluțe cărora noi le dăm drumul în Univers și ca atomii, se apropie de ea un atom și se mărește, se apropie iar și tot

se mărește, și tot așa până când se face o bulă foarte mare. Deci, cam astea sunt și dorințele noastre. Noi, când le dăm drumul în atmosferă, gândul nostru nu spune doar o dată și gata, important e să nu spunem niciodată „nu”. Cuvântul „nu” nu trebuie să existe”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul unei emisiuni TV.

Ea a menționat care este ritualul pe care trebuie să îl urmăm, daca vrem ca dorințele noastre să se îndeplinească.

„Important este să ne scriem pe foaie dorința, să îi dăm foc și să îi dăm drumul, să o suflăm afară. Credința și tăria noastră de a crede în ceva întotdeauna ne va transforma și ne va aduce exact ceea ce ne dorim. Dacă avem un pic de îndoială, ne schimbăm dorința obligatoriu, pentru că cea cu îndoială este o dorință moartă din fașă.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Citește și: „Viața trebuie trăită în clipe.” Lidia Fecioru, șase metode cu care poți cuceri orice persoană și care nu vor da greș

De ce ne certăm cu familia de sărbători

Lidia Fecioru a spus că principalele motive pentru care oamenii se ceartă chiar în preajma sărbătorilor sunt cumpărăturile.

„Discuțiile apar încă de la cumpărături. Unii se uită la invitaţi sau unde se duc ca musafiri şi se uită la ce cadouri să cumpere Cadourile trebuie cumpărate în funcţie de ce poartă omul. Îi cumperi ceva ce ar purta. Coşurile cu produse sunt o idee foarte bună. Poţi să pui şi nişte salam. Din păcate, este mai greu acum financiar. Poţi să faci o bucurie, totuşi. Sunt şi mulţi bătrâni care nu îşi permit. Un coş îl poţi să-l faci unui om sărac. Mâinile care dăruiesc miros a trandafir", a spus Lidia Fecioru.

Citește și: „Există destul de multe riscuri”. Lavinia Petrea nu mai vrea să rămână însărcinată! Ce discuții a purtat cu medicul


Abonează-te pe

Citește și:

Mama Geta a reacționat în urma declarațiilor făcute de logodnica lui Culiță Sterp. “Toate chestiile astea te călesc, și ajungi să fii puternic.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Viața trebuie trăită în clipe.” Lidia Fecioru, șase metode cu care poți cuceri orice persoană și care nu vor da greș

Ce trebuie să cumpere nașa la nuntă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri