„Ne asumăm amândoi acest lucru.” Alex Leonte a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu actuală sa parteneră

„Ne asumăm amândoi acest lucru.” Alex Leonte a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu actuală sa parteneră
„Ne asumăm amândoi acest lucru.” Alex Leonte a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu actuală sa parteneră

Alex Leonte a format un cuplu cu Theo Rose pentru mulți ani, dar în urmă cu aproape un an au decis să meargă pe drumuri separate, iar prezent fiecare și-a refăcut viața cu o altă persoană.

În momentul actual, Alex Leonte formează o relație cu Manuela Lupașcu, dar până în momentul actual nu s-au afișat împreună. Iată care este motivul!

Citește și: “Să vedem cum merg lucrurile mai departe.” Cu cine și-a refăcut viața Alex Leonte, după despărțirea de Theo Rose

Alex Leonte a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu actuală sa parteneră

De mai multe luni s-a vehiculat că nepotul lui Nea Marin are o altă iubită, după ce a ieșit din relația cu Theo Rose, dar nu mulți au știut cine este.

Tânărul este o fire destul de discretă, dar cu toate acestea a decis să vorbească despre cea cu care are acum o idilă. Ea este creatoare de conținut și oferă sfaturi legate de frumusețe, modă sau călătorii.

Cei doi sunt asumați, dar nu își doresc să își facă publică relația. Dansatorul nu își dorește ca asupra lui să fie atât de multă atenție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„N-am ascuns niciodată faptul că ne-am găsit. Nu e niciun fel de problemă.

Ne asumăm amândoi, doar că vrem să ținem relația discretă. Nu mai vreau să fie în lumina reflectoarelor și atât de multă atenție asupra noastră. Avem aproape 7 luni”, a spus Alex Leonte, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum s-au cunoscut Alex Leonte și Manuela Lupașcu

După cum subliniază chiar Alex Leonte, cei doi se întâlnesc de șapte luni și au o relație foarte specială.

Fostul iubit al lui Theo Rose spune că se cunosc de mult timp, încă din liceu, și că pasiunea lor pentru înot i-a adus împreună în acea perioadă.

Nepotul lui Nea Mărin crede că nimic nu este o coincidență, ci mai degrabă ar putea fi soarta! Iar ca semn că totul este bine, vor petrece Paștele împreună, în familie!

„Suntem fericiți, ne merge foarte bine.

Asta e important. Ne-am reîntâlnit după ani și ani. Ne știam, dar nu am păstrat legătura. Ne știam de prin școala generală. Am făcut înot împreună. Noi suntem sportivi de performanță. Am făcut înot și ne-am regăsit după mai mult timp. Ne-am cunoscut deja familiile, suntem ok, ne simțim bine cu ceilalți. Este o relație închegată”,   a mai spus Alex Leonte.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cum a cucerit-o Alex Leonte pe Manuela Lupașcu

Alex Leonte a spus despre iubita lui că prima oară a fost reticentă și a trebuit să se roage de ea de câteva ori, până au reușit să iasă la o cafea.

„Prima oară a fost reticentă și a trebuit să mă rog puțin de ea până am ieșit la o cafea, dar, ulterior, ușor, ușor.

Asta mi-a plăcut, că s-a lăsat puțin mai greu, că dacă era din prima, nu mai era. Nu știu dacă am reușit sau ne-am propus neapărat, pur și simplu au fost discreți. Nu ne-am propus și nu a fost nicio problemă, nu ne ascundem, pur și simplu preferăm să păstrăm momentele noastre pentru noi.”, a mai spus Alex Leonte.

Citește și: „E ciudat să spun chestia asta.” Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

”Eu cred că mi-am făcut datoria.” Se retrage sau nu Nea Marin din lumea artistică? Coregraful a făcut dezvăluiri uluitoare, alături de fiica sa

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies