„Ne asumăm amândoi acest lucru.” Alex Leonte a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu actuală sa parteneră

„Ne asumăm amândoi acest lucru.” Alex Leonte a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu actuală sa parteneră
„Ne asumăm amândoi acest lucru.” Alex Leonte a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu actuală sa parteneră

Alex Leonte a format un cuplu cu Theo Rose pentru mulți ani, dar în urmă cu aproape un an au decis să meargă pe drumuri separate, iar prezent fiecare și-a refăcut viața cu o altă persoană.

În momentul actual, Alex Leonte formează o relație cu Manuela Lupașcu, dar până în momentul actual nu s-au afișat împreună. Iată care este motivul!

Citește și: “Să vedem cum merg lucrurile mai departe.” Cu cine și-a refăcut viața Alex Leonte, după despărțirea de Theo Rose

Alex Leonte a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează cu actuală sa parteneră

De mai multe luni s-a vehiculat că nepotul lui Nea Marin are o altă iubită, după ce a ieșit din relația cu Theo Rose, dar nu mulți au știut cine este.

Tânărul este o fire destul de discretă, dar cu toate acestea a decis să vorbească despre cea cu care are acum o idilă. Ea este creatoare de conținut și oferă sfaturi legate de frumusețe, modă sau călătorii.

Cei doi sunt asumați, dar nu își doresc să își facă publică relația. Dansatorul nu își dorește ca asupra lui să fie atât de multă atenție.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„N-am ascuns niciodată faptul că ne-am găsit. Nu e niciun fel de problemă. Ne asumăm amândoi, doar că vrem să ținem relația discretă.

Nu mai vreau să fie în lumina reflectoarelor și atât de multă atenție asupra noastră. Avem aproape 7 luni”, a spus Alex Leonte, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum s-au cunoscut Alex Leonte și Manuela Lupașcu

După cum subliniază chiar Alex Leonte, cei doi se întâlnesc de șapte luni și au o relație foarte specială. Fostul iubit al lui Theo Rose spune că se cunosc de mult timp, încă din liceu, și că pasiunea lor pentru înot i-a adus împreună în acea perioadă.

Nepotul lui Nea Mărin crede că nimic nu este o coincidență, ci mai degrabă ar putea fi soarta! Iar ca semn că totul este bine, vor petrece Paștele împreună, în familie!

„Suntem fericiți, ne merge foarte bine. Asta e important. Ne-am reîntâlnit după ani și ani. Ne știam, dar nu am păstrat legătura. Ne știam de prin școala generală. Am făcut înot împreună.

Noi suntem sportivi de performanță. Am făcut înot și ne-am regăsit după mai mult timp. Ne-am cunoscut deja familiile, suntem ok, ne simțim bine cu ceilalți. Este o relație închegată”,   a mai spus Alex Leonte.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Cum a cucerit-o Alex Leonte pe Manuela Lupașcu

Alex Leonte a spus despre iubita lui că prima oară a fost reticentă și a trebuit să se roage de ea de câteva ori, până au reușit să iasă la o cafea.

„Prima oară a fost reticentă și a trebuit să mă rog puțin de ea până am ieșit la o cafea, dar, ulterior, ușor, ușor.

Asta mi-a plăcut, că s-a lăsat puțin mai greu, că dacă era din prima, nu mai era. Nu știu dacă am reușit sau ne-am propus neapărat, pur și simplu au fost discreți. Nu ne-am propus și nu a fost nicio problemă, nu ne ascundem, pur și simplu preferăm să păstrăm momentele noastre pentru noi.”, a mai spus Alex Leonte.

Citește și: „E ciudat să spun chestia asta.” Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex LeonteCitește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

”Eu cred că mi-am făcut datoria.” Se retrage sau nu Nea Marin din lumea artistică? Coregraful a făcut dezvăluiri uluitoare, alături de fiica sa

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Faith nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies