“Ne-am îndrăgostit.” Lia Bugnar, mărturisiri despre relația de prietenie pe care o are cu Marius Manole


Lia Bugnar și Marius Manole au o relație de prietenie greu de despărțit. Cei doi sunt prieteni buni și în viața de zi cu zi, sunt colegi de scenă, așadar, nici nu este de mirare faptul că petrec foarte mult timp unul în compania celuilalt.


In articol:

Lia Bugnar, actriță, scenaristă și regizoare, se numără printre cele mai respectate și apreciate femei din industrie. Aceasta reușește să își împartă timpul între un cunoscut serial, și spectacolele de teatru.

Totodată, Lia călătorește mult prin țară, însă atunci când o face alături de Marius Manole, postările lor din mediul online devin un deliciu. Cei doi sunt prieteni de mulți ani.

Lia Bugnar, declarații despre relația de prietenie cu Marius Manole

Deși era destul de previzibil, relația celor doi de prietenie a început chiar de la un spectacol de teatru. Aceștia au jucat împreună rolul de soț și de soție, iar de acolo a început totul.

„Ne-am cunoscut acum o sută de ani în teatru (repetam împreună într-un spectacol, eram chiar soț și soție) și ne-am îndrăgostit ireparabil”, a dezvăluit Lia Bugnar, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: „Nu o pierde, ai grijă.” Ce au descoperit internauții, după ce Anghel Damian a postat o fotografie pe rețelele de socializare

Lia Bugnar, mărturisiri despre relația de prietenie pe care o are cu Marius Manole

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu e așa o mare găselniță să faci copii.” Motivul pentru care Lia Bugnar nu a devenit mamă. Reacție neașteptată după vestea că Theo Rose este însărcinată cu fostul ei partener

Lia Bugnar, despre contactul cu lumea artistică

Lia Bugnar a simțit o atracție aparte pentru rolul de regizor și scenarist încă din școala generală. Cu toate astea, a decis să ia cu adevărat contact cu lumea teatrului în momentul în care a ajuns la facultate.

„Cu lumea artistică am luat contact când am intrat la facultate. N-am fost un copil dus la teatru, eram complet nepregătită pentru lumea asta. În schimb, am făcut dintotdeauna teatru, fără să fi văzut. Am inventat apa caldă, cum s-ar spune. Scriam încă din școala generală niște spectacole, scenete și le montam în clasă, făceam distribuții după cum mă tăia capu și prezentam produsul final pe la serbările școlii. Mă mir și acum de faptul că mă ascultau colegii, îmi legitimau statutul de scriitor, regizor, deși nici eu, nici ei nu știam ce e aia pe atunci”, a mai declarat Lia Bugnar.

Citește și: “Un spectacol de Lia Bugnar.” Anunțul făcut de Anghel Damian, la puțin timp după ce s-a descoperit că Theo Rose este însărcinată

Lia Bugnar, mărturisiri despre relația de prietenie pe care o are cu Marius Manole

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,M-a lovit tancul”. Ce a declarat Lia Bugnar despre despărțirea de Anghel Damian

Recomandările Liei Bugnar pentru tineri

Deși nu îi place să ofere sfaturi, Lia Bugnar are totuși câteva recomandări pentru tinerii care își doresc cu adevărat să se dezvolte mental, într-un mod cât mai sănătos și armonios.

„Oooo, sunt atât de multe cărți! Atât de mulți oameni excepționali care s-au ocupat cu scrisul! Nu cred că sunt în stare să aleg una. Poate, ca să mă întorc la punctul 0, aș alege De veghe în lanul de secară' a lui J. D. Sallinger, cartea care, în cele câteva zeci sau poate o sută și ceva de pagini, spune totul despre om. (…) Dacă aș da sfaturi, ar însemna că am descoperit vreo rețetă. Ori nu e cazul. Viața mea este o echilibristică permanentă și momentul în care te-apuci să dai sfaturi mi se pare numa bun să-ți pierzi propriul echilibru, ca să înțelegi mesajul pe care universul ți-l transmite: vezi-ți de treaba ta și mergi pe burtă, mai ales dacă lucrurile iți ies cât de cât! Nu vreau să atrag atenția Divinității asupra mea, s-ar putea să mă ia la ochi și să constate că am mai mult decât merit”, a mai povestit Lia Bugnar.

Citește și: ,,Nu i-au dispărut calitățile.” Lia Bugnar, despre fostul ei iubit, Anghel Damian

Lia Bugnar, mărturisiri despre relația de prietenie pe care o are cu Marius Manole

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu o pierde, ai grijă.” Ce au descoperit internauții, după ce Anghel Damian a postat o fotografie pe rețelele de socializare

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Un spectacol de Lia Bugnar.” Anunțul făcut de Anghel Damian, la puțin timp după ce s-a descoperit că Theo Rose este însărcinată

,,M-a lovit tancul”. Ce a declarat Lia Bugnar despre despărțirea de Anghel Damian

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri