Nadia Comăneci a petrecut alături de tatăl Angelinei Jolie! Zeiţa de la Montreal şi actorul Jon Voight s-au distrat în Beverly Hills!


Nadia Comăneci a petrecut alături de tatăl Angelinei Jolie la un eveniment organizat în Beverly Hills.

Nadia Comăneci a petrecut alături de tatăl Angelinei Jolie, celebrul actor american Jon Voight. Cei doi s-au numărat printre invitaţii la un eveniment intitulat „Gold meets Golden”, organizat în Beverly Hills înaintea Galei Globul de Aur.

Citeste si: Ce spune fratele Nadiei Comaneci despre informatia ca sora lui ar fi divortat de Bart Conner! "Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar..."

Protagonişti au fost sportivi medaliaţi cu aur la Olimpiade şi actori care au fost recompensaţi cu Globul de Aur. Nadia a luat cinci medalii de aur, la Olimpiadele din 1976 şi 1980, în timp ce Voight a fost recompensat cu Globul de Aur în 1985, pentru rolul din filmul Runaway Train.

Nadia Comăneci a petrecut alături de tatăl Angelinei Jolie: "Întâlnirea a două legende!” 

Cei doi s-au întreţinut la petrecere şi s-au fotografiat. “Uimitoare reuniune, alături de Jon Voight”, a postat Nadia, care a primit mii de like-uri pentru poza realizată recent. (vezi care este dieta Nadiei Comăneci)

“Gimnasta mea favorită, alături de actorul meu preferat, nu există fotografie mai reuşită…Întâlnirea a două legende!”, au postat admiratorii Nadiei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri