„N-am vrut ca soțul meu să arate ca un cioclu, la înmormântare!” Cornelia Patrichi a rămas impresionată de gestul lui Gigi Becali, pentru regretatul coregraf

„N-am vrut ca soțul meu să arate ca un cioclu, la înmormântare!” Cornelia Patrichi a rămas impresionată de gestul lui Gigi Becali, pentru regretatul coregraf
„N-am vrut ca soțul meu să arate ca un cioclu, la înmormântare!” Cornelia Patrichi a rămas impresionată de gestul lui Gigi Becali, pentru regretatul coregraf

Cornelia Patrichi a făcut dezvăluiri emoționante despre gestul făcut de Gigi Becali, la mormântul regretatului dansator. Iată despre ce este vorba!

Cornel Patrichi a fost cel mai bun dansator român din toate timpurile, însă, din nefericire, a trecut la cele veșnice pe data de pe 5 aprilie 2016, la puțin timp după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Coregraful ar fi împlinit vârsta de 79 de ani astăzi, pe data de 1 aprilie. Recent, văduva Cornelia Patrichi care trăiește în Italia alături de fiul ei, a făcut mărturisiri emoționante despre gest impresionant al lui Gigi Becali, la mormântul soțului ei.

Astfel, fosta mare dansatoare Cornelia Patrichi a călătorit puțin în trecut, pentru a-și reaminti de momentele neprețuite alături de Cornel Patrichi, atunci când formau o familie fericită și când ziua de 1 aprilie era un motiv de bucurie pentru aceștia. Din nefericire, astăzi, de 1 aprilie, are loc parastasul de 7 ani al dansatorului.

„Trebuia să-l serbăm pe Cornel, în fiecare an, căci, fiind născut pe 1 aprilie, o zi pe care o rețin ușor toți, deja se anunțau din timp că vin la petrecere.

Când eram mai tineri, nu mergeam la restaurant, ci închiriam câte o vilă la Snagov. Mai apoi, când am avut casa de la țară, mergeam acolo, cu toții, balerine, regizori, aveam prieteni foarte mulți, mai ales din lumea artistică. Cornel nu voia cadouri, de ziua lui de naștere, iar când se serba, tot el gătea, îi plăceau mult peștele prăjit și saramura”, a declarat Cornelia Patrichi, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: Cine este Ionuț Dolănescu. „Dețin și drepturile de autor ale marelui artist Ion Dolănescu”

Cornelia Patrichi a rămas impresionată de gestul lui Gigi Becali pentru regretatul coregraf[Sursa foto: Facebook]

Parastasul de 7 ani al lui Cornel Patrichi are loc chiar de ziua lui de naștere

Coincidența dureroasă este că, de ziua de naștere a regretatului dansator Cornel Patrichi, 1 aprilie, are loc parastasul său de șapte ani. Astfel, Cornelia Patrichi s-a pregătit cu pachete cu mâncare, urmând să meargă la Cimitirul Pipera, unde este înmormântat soțul ei și unde câțiva oameni își vor face prezența la slujba

de pomenire a preotului. De asemenea, aceasta a menționat faptul că nu dă haine pomană, la 7 ani, nici farfurii, deoarece este din zona Ardealului, unde se împart doar colaci.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

„Din păcate, anul acesta, pe 1 aprilie, de ziua lui de naștere, trebuie să-i fac parastasul de 7 ani.

Cornel a murit pe 5 aprilie, dar trebuie făcut cu o săptămână înainte. Stau și mă gândesc cât de fericiți eram de ziua lui, cândva, iar acum va fi o zi atât de tristă! Voi merge la Cimitirul Pipera, unde este îngropat. Vor veni doar câțiva oameni, care au mai rămas, va fi și o slujbă, dimineață. Apoi, voi împărți pachete cu mâncare și vom merge la un restaurant, la masă, la un mic dejun.
Eu nu dau haine pomană, la 7 ani, nici farfurii, sunt din zona Ardealului, unde se împart doar colaci”
, a mai spus ea.

Ce gest impresionant a făcut Gigi Becali la mormântul lui Cornel Patrichi

Din cauza faptului că stă peste hotare, Cornelia Patrichi nu vizitează mormântul soțului său pe cât și-ar fi dorit, ci doar atunci când revine în țară. Cu toate astea, dansatoarea  se consolează cu faptul că are un prieten drag de familie, Gigi Becali, care i-a fost un sprijin foarte mare în cele mai grele momente.

Astfel, acesta are grijă ca la mormântul lui Cornel Patrichi să existe întotdeauna flori și o lumânare aprinsă. Totodată, Gigi Becali a ajutat familia Patrichi acum șapte ani cu locul de veci din Cimitirul Pipera.

„La cimitir, de mormânt, se ocupa, într-o vreme, o femeie, îi mai aprindea lumânări, îi punea și flori. Însă, Gigi Becali, un om care ne este tare drag și care merge des la Cimitirul Pipera, unde se află înmormântat și un alt bun prieten, mi-a zis așa: „Cornelia, stai liniștită, că îi pun eu lumânare lui Cornel, când merg și la mormântul altui prieten. Are mereu lumină." M-a impresionat gestul lui Gigi Becali, mi-au dat lacrimile.”, a mai declarat Cornelia Patrichi.

Citește și: ”Nu sunt inegalități mari între ei și au șanse să se dezvolte împreună și, mai ales, șansa la educație.” Ce s-a întâmplat cu cei doi copii adoptați la distanță de Andreea Marin

Nepoata regretatului dansator român i-a moștenit pasiunea pentru dans

Cornelia Patrichi a rămas impresionată de gestul lui Gigi Becali pentru regretatul coregraf[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Din spusele Corneliei Patrichi, nepoata cea mare a soțului ei, în vârstă de 5 ani, le-a moștenit această pasiune pentru dans. Cea mică obișnuiește să se uite la videoclipurile cu dansatorul, fiind conștientă de faptul că cel din clipuri a fost bunicul său.

„După decesul lui Cornel, eu locuiesc în Italia, cu fiul meu. Fericirea mea sunt nepoatele. Cred că cea mare, în vârstă de cinci ani, seamăna bine cu Cornel, ea și dansează, ne-a moștenit această pasiune. Se uită la videoclipurile cu mine și cu Cornel și zice: „Uite-l pe bunicul!”. Știe că el e bunicul. Fetițele sunt mai blonduțe, cea mică e roșcată, ca mine.”, a mai menționat aceasta.

Mai mult decât atât, Cornelia Patrichi a dezvăluit și care a fost motivul pentru care nu a vrut ca soțul ei să fie înmormântat în costum, potrivit tradiției. Astfel, aceasta a menționat faptul că nu a vrut ca dansatorul să arate ca un “cioclu”.

„Așa am hotărât eu, nu am vrut ca el să arate ca un cioclu. L-am îmbrăcat cu o cămașă albă, marca Armani, cu un pulover galben, marca Polo Ralph Lauren, galben, legat așa, peste umeri, blugi, și mocasini din piele întoarsă. Avea și costume scumpe, dar am refuzat. Costumele lui le-am dăruit, după înmormântare, am mai păstrat doar câteva lucruri, care i-au aparținut, și pe care le voi păstra toată viața în șifonier.”, a spus soția lui Cornel Patrichi.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„Unde crezi că eram? Pe mese!” Ce sfaturi personale i-a dat Anamaria Prodan, Andreei Tonciu

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies