Motivul pentru care trebuie să lași ușa la baie deschisă, după ce faci duș. Trucul genial te va ajuta de fiecare dată


Toți mai mulți români caută soluții pentru reducerea consumului, deoarece iarna următoare le va aduce facturi tot mai mari. Iată care este motivul pentru care trebuie să lași ușa deschisă la baie, după ce faci duș. Trucul te va ajuta, mai ales în perioada de criză din momentul actual.


In articol:

Iată care este motivul pentru care trebuie să lași ușa la baie deschisă, după ce faci duș. Acest truc genial te va ajuta de fiecare dată.

Citeste si: De ce nu este bine să se lase încărcătorul telefonului în priză. Greșeala repetată de multă lume

De ce este bine să lași ușa la baie deschisă după ce faci duș

În momentul actual încălzirea locuinței la costuri cât mai mici este subiectul principal, nu doar în România, ci în toată Europa. Expertul în energie CEO la Utility Bidder, Chris Shaw, a vorbit despre  câteva moduri în care proprietarii își pot încălzi locuințele mai mult timp iarna aceasta și în același timp consumul de energie să fie cât mai scăzut.

După spusele lui un truc banal are efecte neașteptate. Shaw a explicat de ce ar trebui să lași ușa la baie deschisă după ce faci duș.

„Când faci un duș fierbinte, vei descoperi adesea că baia se umple cu abur care, la rândul său, produce căldură”, a spus Chris Shaw.

El a recomandat „să lăsați ușa băii deschisă înainte, în timpul sau după duș”, astfel încât o parte din abur și căldură să încălzească zonele din jur, „ceea ce vă va face să simțiți aerul mai cald pentru mai mult timp”.

Un alt tru c are în prim plan modul în care este aranjată mobila prin camere. Pentru a avea un consum cât scăzut trebuie să ne asigurăm că în fața caloriferului nu există obiecte mobiliare, precum o canapea.

„Cu vremuri nesigure din punct de vedere financiar în față, aceste mici trucuri ar putea avea un impact important asupra bugetului fiecărei familii. Când caloriferele din locuință sunt pornite, este esențial să nu permiteți draperiilor să acopere caloriferul, deoarece aceasta va direcționa căldura către fereastră. În schimb, asigurați-vă că radiatorul este expus plasând ușor perdelele în spatele caloriferului, ceea ce va ajuta la încălzirea întregii încăperi”, a sfătuit expertul de la Utility Bidder.

Motivul pentru care trebuie să lași ușa la baie deschisă

Motivul pentru care trebuie să lași ușa la baie deschisă

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să îți usuci corect părul. ,,O să capete mai mult volum”

Ce a spus Chris Shaw

Chris Shaw a spus că Marea Britanie se confruntă în prezent cu o criză a facturilor la energie, iar proprietarii de case din întreaga țară așteaptă cu nerăbdare să vadă cum îi va afecta creșterea prețului la energie din octombrie.

„Marea Britanie se confruntă în prezent cu o criză a facturilor la energie, proprietarii de case din întreaga țară așteaptă cu nerăbdare să vadă cum îi va afecta creșterea prețului la energie din octombrie”, a spus el. 

Acesta a mai declarat că odată cu apropierea lunilor mai reci, mulți oameni vor dori să își încălzească casele, dar cu prețurile exorbitante care planează peste capul nostru, pornirea încălzirii nu este atât de simplă.

„Odată cu apropierea lunilor mai reci, mulți oameni vor dori să-și încălzească casele, dar cu prețurile exorbitante ale energiei care planează peste capul nostru, pornirea încălzirii nu este atât de simplă cum era cândva.Cu vremuri nesigure din punct de vedere financiar în față, aceste mici trucuri ar putea avea un impact important asupra bugetului fiecărei familii”, a mai spus el. 

Motivul pentru care trebuie să lași ușa la baie deschisă

Motivul pentru care trebuie să lași ușa la baie deschisă

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 5 trucuri pentru poze reușite. Îți vor aduce o mulțime de like-uri pe Instagram


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să îți usuci corect părul. ,,O să capete mai mult volum”

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Trucul cu făina pusă în chiuvetă. Cum te ajută să economisești bani

De ce nu este bine să se lase încărcătorul telefonului în priză. Greșeala repetată de multă lume

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri