Motivul pentru care îl vei părăsi, în funcție de zodia din care faci parte!


Motivul pentru care îl vei părăsi, în funcție de zodia din care faci parte!

Relațiile sunt diferite, în funcție de oamenii pe care îi întâlnești. Și, când vine vorba de despărțiri, acestea pot fi liniștite, dramatice, sau chiar explozive. Orice om are în el aspecte pe care nu ar putea niciodată să le accepte într-o relație și unele dintre acestea sunt dictate de zodia din care faci parte. Află aici de ce relația fiecărui semn zodiacal nu va dura.


In articol:

Motivul pentru care îl vei părăsi, în funcție de zodia din care faci parte! Relațiile sunt diferite, în funcție

de oamenii pe care îi întâlnești. Și, când vine vorba de despărțiri, acestea pot fi liniștite, dramatice, sau chiar explozive. Orice om are în el aspecte pe care nu ar putea niciodată să le accepte într-o relație și unele dintre acestea sunt dictate de zodia din care faci parte. Află aici de ce relația fiecărui semn zodiacal nu va dura.

Motivul pentru care îl vei părăsi, în funcție de zodia din care faci parte!
Motivul pentru care îl vei părăsi, în funcție de zodia din care faci parte!

Berbec

Berbecul este cunoscut pentru lipsa lui de răbdare și întâmpină adeseori dificultăți în a-și menține relația pe linia de plutire. Pe lângă lipsa de răbdare, mai este cunoscut și pentru încăpățânarea sa. În plus, se grăbește prea tare și trebuie să aibă lângă el un partener care să țină pasul. Dacă partenerul nu este apt de așa ceva, berbecul îl va părăsi.

Taur 

Taurul este renumit pentru cât de loial și de implicat este. Dar, dacă nimerește un partener care se agață prea mult de trecut, taurul nu va tolera această atitudine și îl va părăsi.

Gemeni 

Persoanele din zodia Gemeni deseori prezintă dificultăți în a-și verbaliza emoțiile și sentimentele și are pretenția de la partener să dispună de o intuiție foarte puternică și să îl înțeleagă, în ciuda acestui aspect. Dacă partenerul nu este apt de așa ceva, persoana din zodia Gemeni îl va părăsi.

Rac 

Racul este cunoscut pentru sensibilitatea lui și are nevoie de o persoană care să nu se înfigă prea tare în el. Interpretarea greșită a sensibilului Rac îl va face să considere relația o dezamăgire și îl va determina să se despartă.

Leu

Persoana din zodia Leu este cunoscută pentru mândria sa și pentru faptul că nu poate accepta critici.

Dacă nimerește o persoană care se axează mai mult pe defectele acestuia decât pe calități, Leul o va părăsi.

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 13 noiembrie 2020. Nativii zodiei Taur își schimbă job-ul!

Fecioara

Fecioara este renumită pentru cât de critică este și pentru cât de mult îi place să conducă. Dacă nimerește un partener care preferă activități de unul singur, ea se va simți rănită și respinsă și, eventual, îl va părăsi.

Balanță   

Femeia din zodia Balanță este renumită pentru echilibrul său și cât de ușor comunică. Are pretenții de la partenerul ei la aceeași ușurință în comunicare și, dacă acesta nu se descurcă, îl va părăsi.

Scorpion  

Femeia Scorpion este renumită pentru cât de pasională și romantică e și pentru cât de mult efort depune pentru a-și menține partenerul fericit. Dacă simte vreodată o nedreptate venită de la partenerul sau, îl va părăsi instant și se va și răzbuna.

Săgetător

Femeia din zodia Săgetător este foarte puternică, adoră să se aventureze în lume și ambiția ei este greu de depășit. Are pretenții ridicate de la partenerul său și, dacă acesta nu face față, îl va părăsi.

Capricorn

Femeia din zodia Capricorn muncește mult și afișează o atitudine practică față de viață. Este mereu ancorată în realitate și caută apreciere din partea partenerului. Dacă nu o primește, va ieși din relație.

Vărsător

Vărsătorul apreciază întotdeauna cu mare interes unicitatea. Dacă nimerește un partener pe care îl va cataloga drept banal, îl va părăsi.

Pești

Femeia din zodia Pești este foarte sentimentală, dar și indecisă când vine vorba de alegerile ei. Este posibil să renunțe la partener fără un motiv anume, pur și simplu pentru că nu știe ce vrea.    


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Rafila despre vaccinul anti COVID-19: "Cu siguranţă vor avea şi ei încredere"

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

|| BIOGRAFIE || Cine este soţul Alexandrei Stan. Emanuel-Petre Necatu i-a furat inima artistei!

//DESCOPERĂ// Cea mai bună rețetă de rapane în sos de vin cu usturoi

//DESCOPERĂ// Mască de față cu zaț de cafea și bicarbonat. Cum o prepari și ce beneficii are pentru ten

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

//DESCOPERĂ// Cum să scapi de zgârieturile de pe pantofii de piele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri