„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi!” Să fi fost oare acesta motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu


La un an distanță de la divorțul neașteptat dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, majoritatea persoanelor încep să presupună care ar fi fost motivul, de fapt.


In articol:

În ciuda faptului că au format o lungă și frumoasă relație de iubire,  Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au hotărât să divorțeze, după 12 ani de căsnicie, iar abia după un an de la separare, se pare că au apărut informații cu privire la un posibil motiv legat de divorțul dintre cei doi.

Citește și: Ce presupune procedura de divorț. „S-au rupt niște lucruri în relațiile de familie”

 

 

Care ar fi fost motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Deși cei doi au avut un frumos mariaj timp de 12 ani, din care au rezultat și două fetițe minunate, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să pună capăt căsniciei și să divorțeze.

Aceasta a fost decizia care a uimit pe toată lumea și la care nimeni nu se aștepta, în special datorită faptului că relația dintre cei doi părea să fie cât se poate de stabilă.

Cu toate acestea, nici în prezent nu se cunoaște cu adevărat, motivul separării celor doi, dat fiind faptul că nici Alina Sorescu, dar nici Alexandru Ciucu, nu au dorit să declare nimic legat de acest aspect.

Poate că acesta a fost și motivul pentru care majoritatea persoanelor au început să-și formeze fel de fel de interpretări.

alina sorescu si alexandru ciucu

La un an distanță de la divorțul neașteptat dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, majoritatea persoanelor încep să presupună care ar fi fost motivul, de fapt

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Dispariția lui a fost un șoc”. Alina Sorescu, declarații cutremurătoare despre pierderea ei

Printre aceste interpretări, s-au aflat și cele legate de diferența de vârstă dintre cei doi. Dacă ne reamintim, aflăm că cei doi au avut unele îndoieli, în ceea ce privește diferența de vârstă, însă ulterior, au mărturisit că au reușit să treacă peste. Astfel, majoritatea persoanelor s-au gândit că acesta ar putea să fie motivul despărțirii celor doi, deși nimic nu se știe cu exactitate.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea. În tot acest proces de maturizare forțată dar se pare că dorința de a rămâne împreună a fost mai mare. Și educația primită ne-a făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații. Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare. E sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare. Este și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză'  , a declarat Alexandru Ciucu, încă de la începutul căsniciei celor doi.

motivul divortului dintre alexandru ciucu si alina sorescu

La un an distanță de la divorțul neașteptat dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, majoritatea persoanelor încep să presupună care ar fi fost motivul, de fapt

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce a declarat Alina Sorescu, despre posibilitatea unei noi relații


Abonează-te pe

Citește și:

Ce presupune procedura de divorț. „S-au rupt niște lucruri în relațiile de familie”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Au urcat emoționate pe scenă la sfârșitul concertului să mă felicite.” Ce interdicție le-a pus Alexandru Ciucu fetelor sale

„Dispariția lui a fost un șoc”. Alina Sorescu, declarații cutremurătoare despre pierderea ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri