“Au urcat emoționate pe scenă la sfârșitul concertului să mă felicite.” Ce interdicție le-a pus Alexandru Ciucu fetelor sale


Creatorul de modă român, Alexandru Ciucu, le-a pus o interdicție fetelor lui.


In articol:

După mai mult de 10 ani de relație, creatorul de modă Alexandru Ciucu și cântăreața Alina Sorescu au decis să îi pună capăt acum ceva timp, începând așadar, un proces foarte lung de divorț. Cei doi soți nu mai locuiesc împreună, Alexandru rămânând în vila lui din zona Pipera, iar Alina cu fetele decizând să părăsească locuința.

Așadar, termenul de proces urmează să fie peste câteva săptămâni.

Fetele celor doi, prinse la mijloc în divorțul părinților

Pentru Carolina și Raisa, fetițele mici ale lor, cât și pentru ce au de împărțit din punct de vedere financiar, se judecă cei doi. Lui Alexandru Ciucu i-a fost refuzată ordonanța președențială, cât și recursul făcut după aflarea soluției, în care el solicitase ca instanța să stabilească reședința minorelor în locuința lui, nu in cea a mamei lor.


Din cauza neînțelegerilor in urma situațiilor cu fiicele lor, cele doua fetițe, Carolina și Raisa au primit o “interdicție” de a-și arăta talentul, din partea tatălui lor. Cele doua au moștenit încă de mici latura artistica a mamei lor. Deși Alina Sorescu a reușit sa se bucure recent de un spectacol grandios la Sala Palatului, cele doua fete nu au putut participa in trupei de copii pe care o cântăreața o conduce.
Motivul fiind, așadar, proces de divorț al părinților, artista având nevoie de acordul lui Alexandru Ciucu pentru activitățile pe care și-ar dori să le practice fetele lor.
„Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a mărturisit o persoană apropiata de cei doi încă soți, conform Playtech.

Citeste si: „Dispariția lui a fost un șoc”. Alina Sorescu, declarații cutremurătoare despre pierderea ei

Ce interdicție le-a pus Alexandru Ciucu fetelor sale

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce a declarat Alina Sorescu, despre posibilitatea unei noi relații

Așadar, fetițele celor doi, Carolina și Raisa, și-au făcut prezenta la spectacol doar ca spectatoare la concertul mamei lor de la Sala Palatului, urcând pe scenă abia la final, pentru a o felicită pe Alina Sorescu pentru reușită.

„Spectacolul a fost o încununare a muncii mele cu trupa de pici. Totul a fost la cel mai înalt nivel, iar cei mici au fost mândri să fie protagoniștii propriului nostru show la Sala Palatului. Carolina si Raisa au fost și ele alături de mine și-au urcat emoționate pe scenă la sfârșitul concertului să mă felicite”, a spus artista Alina Sorescu, pentru aceeași sursă.

Citeste si: Ce face Alina Sorescu, în timpul divorțului de Alex Ciucu

Ce interdicție le-a pus Alexandru Ciucu fetelor sale

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

„Dispariția lui a fost un șoc”. Alina Sorescu, declarații cutremurătoare despre pierderea ei

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,E un moment în care mă redefinesc”. Ce se întâmplă cu Alina Sorescu, în plin proces de divorț. Anunțul făcut de vedetă

Ce face Alina Sorescu, în timpul divorțului de Alex Ciucu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri