Monica Anghel, monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”, despre economia românească: “Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta?...”


Monica Anghel, monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”, despre economia românească: “Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta?...”

Monica Anghel interpreteză unul dintre personajele centrale ale serialului “Strada Speranței”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, la 20:00, la Kanal D.

Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos, generator de umor pe bandă rulantă. Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe “Strada Speranței”, drept “Madam Goagăl”, pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor “absolute”.

În episodul de sâmbăta aceasta, personajul interpretat minunat de Monica Anghel prezintă o “radiografie” dură a realității economiei românești, într-un monolog memorabil. În momentul în care Tamara, interpretată de Lia Sinchevici, își cere drepturile de angajat la magazinul familiei Teodorescu, doamna “Goagăl” izbucnește:

Te pomenești că nu îți convine salariul, Tamaro? Te pomenești că vrei și bonuri de masă, te pomenești că vrei și vouchere de vacanță? Dar unde te crezi, dragă, aici? Dar ce crezi că suntem noi? Firma de calculatoare? Suntem bancheri? Corporație? <Multinationalistă> din asta care nu plătește impozitele la stat, în schimb scoate tot profitul afară, peste granițe, Tamaro? Tu nu te uiți la televizor? Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta? Cu firmele astea care nu plătesc impozite, dar vor să fie Țara Românească fără hoți? Tu nu te uiți, dragă, la știri? De asta generațiile astea mai tinere

sunteți cu pluta. Azi trebuie să fii informată, dragă!”, o mustrează verbal Mia pe Tamara.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Leu Iulie 2022. Nativii Leu au discuții tensionate cu persoane din trecut

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”

Horoscop 23 MAI 2022. Află ce zodie începe să facă economii

Horoscop 22 MAI 2022. Află ce zodie va face un schimb de experiențe

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum a luat naștere cafeaua. Boabele au fost mâncate pentru prima dată, crude

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri