Momentul adevarului! Vrea Stefan de la Exatlon sa fie iubitul Iulianei de la "Bravo. ai stil! All Stars"? Uite ce a spus despre tanara care a marturisit ca-l place si cum a reactionat cand a vazut-o in costum de baie! EXCLUSIV!

Momentul adevarului! Vrea Stefan de la Exatlon sa fie iubitul Iulianei de la
Momentul adevarului! Vrea Stefan de la Exatlon sa fie iubitul Iulianei de la "Bravo. ai stil! All Stars"? Uite ce a spus despre tanara care a marturisit ca-l place si cum a reactionat cand a vazut-o in costum de baie! EXCLUSIV!

Stefan de la Exatlon vorbeste despre Iuliana de la "Bravo, ai stil! Tanara a marturisit ca-l place.

 

Febra Exatlon a cuprins intreaga Romanie! In lunile in care competitia s-a desfasurat in Republica Dominicana, “Faimosii”, dar si “Razboincii” si-au facut milioane de fani si au cucerit multe inimi.

Unul dintre cei mai indragiti concurenti de catre reprezentantele sexului frumos a fost, de departe, Stefan Floroaica. In varsta de 25 de ani, “razboinicul” cu trup perfect de atlet a punctat la fiecare aparitie.

Eliminarea lui din semifinale a adus astfel multa tristete, insa barbatul nu trebuie sa dispere. Exista si parti bune, drept dovada, a si primit un mesaj surpriza de la o superba femeie din Romania.

Iuliana, castigatoarea ultimei editii a show-ului “Bravo, ai stil” si concurenta cu mari sanse de a pune mana si pe trofeul “Bravo, ai stil All Stars”, a dezvaluit ca Stefan de la Exatlon i-a facut o impresie foarte buna, in plus, a fost favoritul ei din competie.

Din acest motiv, a tinut sa ii transmita si cateva cuvinte.

Preferatul meu a fost Stefan. Imi placeau la el fizicul, caracterul, era un baiat de nota 10, muncitor, sportiv, chiar l-am apreciat foarte tare. Pacat ca a iesit din competitie in semifinale. Merita mai mult. Imi place de el si… necastigator. De aceea, la intoarcerea in tara, ii spun asa: “Stefan, suna-ma, sa fie primul telefon pe care il dai !”, a zis, amuzata, Iuliana.

Ei bine, jurnalistii WOWbiz.ro i-au facut o surpriza lui Stefan, in cadrul unui interviu live, pe facebook si i-au aratat cateva poze cu fana lui numarul 1, Iuliana.

Intrebat daca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe concurenta de la "Bravo, ai stil! All Stars", frumuselul de la Exatlon s-a fastacit, dar pana la urma a spus ca Iuliana este o femeie foarte frumoasa.

" Doamne, ce fata frumoasa! Eu stiam ca a spus ca ar vrea sa ne vedem daca o sa fiu castigator, nu si daca pierd. Asa am inteles eu. S-a razgandit? Nu mi s-a aranjat in viata mea o intalnire cu o fata, sper sa se intample totul firesc. Am vazut-o cand am iesit din concurs, e foarte frumoasa. Am vazut-o in poze, nu stiu inca daca este genul meu...Daca

ma intalnesc cu ea si simt o chimie, bine, daca nu...", a declarat Stefan pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Teo Trandafir si-a anuntat mama si fiica ca au aparut stiri care anunta moartea ei. “M-am trezit ca am pierdut lupta cu pancreatita si sunt la Bellu. Ma ingroapa marti! Pai, de unde stii tu ca nu pica mama lata?!" VIDEO EXCLUSIV

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Maria Ghiorghiu, semnal de alarma pentru romani! Va fi Iadul pe Pamant: "Cutremure de 7,1 – 7,9” Continuarea te va ingrozi

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies