Maria Ghiorghiu, semnal de alarma pentru romani! Va fi Iadul pe Pamant: "Cutremure de 7,1 – 7,9” Continuarea te va ingrozi


Maria Ghiorghiu, semnal de alarma pentru romani! Va fi Iadul pe Pamant:

Maria Ghiorghiu a facut noi previziuni cutremurătoare. Celebra prezicătoare a vorbit despre un seism puternic.

 

 

„În această după amiază, aud glas care spune aşa: ‘Institutul de Fizică a Pământului’, clipă în care văd scris cu negru pe fond alb două cifre mari. Aceste cifre erau: ‘7,9 (la partea de sus), Iar sub 7,9, la distanţă de circa 50 cm, văd scris aşa: ‘7,1’. Dragii meu, unde vor fi aceste cutremure, eu nu ştiu.(...) Mă trezeşte un gla scare spune aşa: ‘Douăzeci de zile groaznice!’(...) Pe stradă, veneau la vale valuri înalte de fum negru-gri intens. Valurile de fum erau înalte de câţiva metri.(...) Puteau fi de la un incendiu uriaş, puteau fi de la o explozie uriaşă a ceva important sau de la eruperea vreunui vulcan mare”, a scris Maria Ghiorghiu, pe pagina sa.


Abonează-te pe

Citește și:

Cele 3 zodii care vor insela in vara 2018. Cine risca relatia cu o aventura de-o noapte, cine face ochi dulci colegului de serviciu

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Secretul lui Vladimir Draghia – cine este tatal lui si cu ce s-a ocupat in trecut: "A disparut cand eu aveam cateva luni"

Teo Trandafir, primele declaratii dupa ce a aparut o stire falsa conform careia ar fi murit: "Niste oameni care nu mai au nici Dumnezeu si nici masura... "

Ela Craciun a facut 5 teste babesti ca sa afle sexul copilului. Iata ce tehnici a urmat!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Medicul Tudor Ciuhodaru, ne atenționează cu privire la înțepăturile de țânțari
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri