Moment incredibil! Cătălin Botezatu i-a cerut scuze Andreei Bălan pentru că a făcut-o grasă. "Nu ştiam că este însărcinată!" VIDEO EXCLUSIV!


Cătălin Botezatu i-a cerut scuze Andreei Bălan. Uite de ce!

Cătălin Botezatu i-a cerut scuze Andreei Bălan. "În situaţia asta pot să spun că e prea slabă"

Vedeta este gravidă în luna a cincea şi radiază de fericire, dar totuşi nu a pierdut ocazia să-l mustre pe Bote că i-a criticat silueta.

"Îi cer scuze Andreei Bălan pe aceasta cale, că am spus ca este grasă. Nu ştiam că este însărcinată în luna a cincea...În situaţia asta pot să spun că este prea slabă. Ce să mai zic? Din anumite poziţii se vede altfel corpul şi te mai înşeli. Ea arată foarte bine pentru o femeie gravidă în etapa aceasta. Gata Andreea...am zis-o. Ai văzut?", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bălan a dezvăluit pentru o revistă glossy că este însărcinată în luna a cincea şi a realizat o şedinţă foto impreuna cu iubitul şi cu fiica lor, Ella Maya, pentru aceeaşi publicaţie.

Atât artista cât şi actorul sunt nespus de fericiţi şi abia aşteaptă să-şi ţină în braţe viitorul moştenitor.

C.I.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri