Modele de sprâncene în funcție de forma feței. Află care ți se potrivește


Atunci când vine vorba despre sprâncene, acestea pot reprezenta o provocare pentru multe persoane. Însă știați care este modelul potrivit pentru forma feței pe care o aveți?


In articol:

Aflați din rândurile următoare care sunt modelele de sprâncene potrivite, în funcție de forma feței voastre. În plus, descoperiți și cum puteți reuși să păstrați naturalețe în sprâncene, chiar dacă le veți da un format special și potrivit doar pentru forma feței pe care o aveți.

 

Modele de sprâncene pentru fața ovală

Atunci când vine vorba despre forma ovală a feței, aceasta este considerată a fi una dintre cele mai ideale forme, iar pentru ca sprâncenele să păstreze această apariție, tot ceea ce trebuie să faceți este să nu stricați aceste proporții naturale.

Prin urmare, experții recomandă să alegeți modelul de sprâncene clasice,  orizontale. Acel model care face sprâncenele să fie puțin rotunjite, însă cu toate acestea, arcul nu se va ridica prea sus, ci doar într-un mod grațios, nefiind nici prea groase. Astfel, prin intermediul acestui model, fața se va alungi din punct de vedere vizual.

modele de sprancene pentru fata diamant

Citeste si: Machiajul pentru ochi căprui. Cum să te machiezi pentru a-ți pune în evidență culoarea ochilor

 

Modele de sprâncene pentru fața rotundă

La polul opus, întâlnim fața rotundă, prin urmare efectul trebuie să fie unul inversat. Va trebui tot să alungim vizual forma feței, pentru a o apropia cât mai mult de cea ovală. Iar pentru a face acest lucru, este necesar să alegem un anumit model de sprâncene.

Prin urmare, experții recomandă să alegeți modelul de sprâncene arcuite, ridicate, cu codiță subțire și început puțin mai gros. Încercați totuși să nu mergeți într-o direcție greșită și să exagerați, pentru a nu obține o virgulă în locul sprâncenei. Astfel, prin intermediul acestui model, sprâncenele vor crea iluzia de alungire a trăsăturilor și vor defini oasele feței mult mai bine.

Citeste si: Hidratarea tenului acneic. Ce soluții există și cum puteți ascunde imperfecțiunile pielii

 

Modele de sprâncene pentru fața pătrată

Fața pătrată este cea care presupune prezența unor unghiuri exacte, în zona pomeților și a maxilarului. Persoanele care au fața pătrată sunt considerate unele dintre cele mai norocoase, datorită faptului că sprâncenele lor, trebuie să fie cât pline și mai groase. Astfel încât, nu va mai fi nevoie să vă chinuiți prea tare cu pensatul.

Prin urmare, experții recomandă să alegeți modelul de sprâncene cu o formă ușor arcuită. Astfel, veți reuși să îndulciți și mai mult liniile feței. Nu optați pentru un model de sprâncene mult prea arcuite, deoarece acestea vor ascunde trăsăturile frumoase și delicate pe care le aveți. De asemenea, o altă variantă care v-ar putea avantaja, este reprezentată de modelul de sprâncene rotunjite, suficient de groase și pregnante.

modele de sprancene pentru fata patrata

Citeste si: ISTORIA și evoluția MACHIAJULUI din antichitate până în prezent

 

Modele de sprâncene pentru fața diamant

Atunci când vine vorba despre o față cu forma de diamant, aceasta face parte dintre fețele care reprezintă o combinație între forma dreptunghiulară și inimă. Acesta este și motivul pentru care modelul de sprâncene are scopul de a face conturul mai moale și totodată de a îngusta zona pomeților.

Prin urmare, experții recomandă să alegeți modelul de sprâncene cu forma clasică de arcuire ușoară. În comparație cu forma de inimă a feței, sprâncenele ar trebui să fie puțin mai groase decât forma lor naturală.

modele de sprancene pentru fata rotunda

Citeste si: Cum să obții un machiaj natural. "O femeie bine machiată este cea care știe să-și pună în valoare trăsăturile frumoase"

 

Modele de sprâncene pentru fața alungită

În ceea ce privește fața alungită, nu este nevoie să o faceți să arate și mai lată decât este deja. Aceasta se va corecta automat, odată ce veți face un model de sprâncene absolut drepte, aceasta fiind și forma cea mai actuală din prezent, în acest sezon.

Prin urmare, experții recomandă să alegeți modelul de sprâncene extinse, drepte în interior și ușor arcuite spre exterior, evidențiind cu ajutorul unui creion, curbura acestora. Astfel, prin intermediul acestui model de sprâncene, se vor pune în evidență trăsăturile, se vor păstra și liniile naturale ale feței, iar totodată va contribui și la rotunjirea fetei.

modele de sprancene pentru fata alungita

Citeste si: Sfaturi de frumusețe care îți salvează tenul. „Cel mai important pas în rutina de îngrijire consider că este demachierea"

 

Modele de sprâncene pentru fața inim ă

Fața în formă de inimă este una dintre cele mai apreciate fizionomii. În același timp, este și cea mai ușor de întreținut, atunci când vine vorba de sprâncene. Aceasta este caracterizată de unghiurile ascuțite din zona pomeților și a bărbiei, iar odată ce vom aplica o formă corectă a sprâncenelor, aceasta le va face mai moi (unghiurile) și va corecta totodată și lățimea feței.

Prin urmare, experții recomandă să alegeți modelul de sprâncene ușor ascuțite și nu foarte ridicate. Astfel încât, tot ce trebuie să faceți este să păstrați forma feței, cât mai mult cu putință. Asta înseamnă să nu arcuim sprâncenele mult prea tare și să încercăm să le păstrăm lungimea intactă.

Citeste si: Masca de față cu bicarbonat pentru riduri, care face minuni. „Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa scapi de cosurile inestetice, de punctele negre, de aspectul de par gras"


Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă dacă pui balsam în vopseaua de păr. "Dacă ții la imaginea ta, nu te încăpățâna să faci experimente și să îți vopsești părul acasă."

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

4 Măști cu ASPIRINĂ pentru ten pe care le poți face acasă. Nu ai nevoie de vizite la salon sau la dermatologie

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri