Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc
Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Iată cum puteți obține unghii în formă de migdală și ce trebuie să faceți pentru a putea să le întrețineți o bună perioadă de timp.

Unghiile în formă de migdală se clasează în topul preferințelor femeilor de câțiva ani buni, întrucât sunt extrem de elegante și alungesc degetele. Astfel că, acest articol va fi dedicat manichiurii tip migdală.

Veți afla, pas cu pas, cum puteți obține unghii în formă de migdală și cum se întreține o astfel de manichiură!

Forma de migdală este foarte asemănătoare cu cea ovală, însă singura diferență constă în faptul că liniile laterale ale unghiilor nu vor fi paralele, ci convergente spre un vârf ascuțit, imitând perfect forma migdalelor veritabile.

Citeste si: Importanța gelurilor UV pentru o manichiură perfectă

Cum se obține forma de migdală a unghiilor

1. La baza unghiilor tip migdală stă de fapt forma ovală, așa cum am menționat anterior. Forma de migdală se obține extrem de ușor pornind de la o bază ovală, printr-o pilire energică pe laterale. 

Atenție, trebuie să piliți treptat, întrucât, în caz contrar, veți risca să obțineți o formă de stilleto ascuțit!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

2. La capătul unghiei trebuie să formați un vârf, ținând cont de faptul că unghia trebuie să fie ușor curbată, rotunjită.

Dacă vârful va fi prea ascuțit, stilul migdală se va transforma în stilleto. Dacă nu ați reușit să obțineți acel vârf, înseamnă că unghia și-a păstrat forma inițială de oval.

Forma de migdală pentru unghii

3. Piliți alternativ din ambele părți, pentru ca liniile să fie convergente spre vârf. Acesta trebuie format fix pe mijloc, nu orientat spre stânga sau dreapta.

Calm, cu răbdare, piliți câte puțin pe fiecare dintre părți.

4. Trebuie să vă asigurați că se va forma un vârf fin, centrat și că unghia va fi puțin arcuită.

Atenție! Forma de migdală nu arată la fel în toate cazurile. În unele situații, vârful poate fi mai rotunjit, iar în altele, poate fi ușor mai ascuțit, în funcție de cât de puternică este unghia.

Citeste si: Modele de unghii pentru primăvara anului 2021. Află ce se poartă și ce nu!

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Cum se întrețin unghiile cu forma de migdală

Pentru a întreține forma de migdală la nivelul unghiilor este nevoie să piliți periodic unghiile pe părți, pentru a reuși să mențineți acel vârf care conturează forma de migdală.

În cazul în care aveți gel aplicat pe unghii, este nevoie să îndepărtați produsul de pe unghie cu ajutorul unei pile sau ultilizând o freză de unghii.

Întreținerea unghiilor în formă de migdală se realizează, în principal, prin pilire ușoară spre vârf.

Modele de manichiură pentru unghiile cu formă de migdală

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Cum repari o unghie ruptă fără să o tai. „Dacă aveți unghii false cu gel trebuie să aveți în vedere că acestea necesită întreținere"

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

6 Modele manichiură pentru unghii mici

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies