Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc


Iată cum puteți obține unghii în formă de migdală și ce trebuie să faceți pentru a putea să le întrețineți o bună perioadă de timp.


In articol:

Unghiile în formă de migdală se clasează în topul preferințelor femeilor de câțiva ani buni, întrucât sunt extrem de elegante și alungesc degetele. Astfel că, acest articol va fi dedicat manichiurii tip migdală.

Veți afla, pas cu pas, cum puteți obține unghii în formă de migdală și cum se întreține o astfel de manichiură!

Forma de migdală este foarte asemănătoare cu cea ovală, însă singura diferență constă în faptul că liniile laterale ale unghiilor nu vor fi paralele, ci convergente spre un vârf ascuțit, imitând perfect forma migdalelor veritabile.

Citeste si: Importanța gelurilor UV pentru o manichiură perfectă

Cum se obține forma de migdală a unghiilor

1. La baza unghiilor tip migdală stă de fapt forma ovală, așa cum am menționat anterior. Forma de migdală se obține extrem de ușor pornind de la o bază ovală, printr-o pilire energică pe laterale. 

Atenție, trebuie să piliți treptat, întrucât, în caz contrar, veți risca să obțineți o formă de stilleto ascuțit!

2. La capătul unghiei trebuie să formați un vârf, ținând cont de faptul că unghia trebuie să fie ușor curbată, rotunjită. Dacă vârful va fi prea ascuțit, stilul migdală se va transforma în stilleto. Dacă nu ați reușit să obțineți acel vârf, înseamnă că unghia și-a păstrat forma inițială de oval.

3. Piliți alternativ din ambele părți, pentru ca liniile să fie convergente spre vârf. Acesta trebuie format fix pe mijloc, nu orientat spre stânga sau dreapta. Calm, cu răbdare, piliți câte puțin pe fiecare dintre părți.

4. Trebuie să vă asigurați că se va forma un vârf fin, centrat și că unghia va fi puțin arcuită.

Atenție! Forma de migdală nu arată la fel în toate cazurile. În unele situații, vârful poate fi mai rotunjit, iar în altele, poate fi ușor mai ascuțit, în funcție de cât de puternică este unghia.

Citeste si: Modele de unghii pentru primăvara anului 2021. Află ce se poartă și ce nu!

Cum se întrețin unghiile cu forma de migdală

Pentru a întreține forma de migdală la nivelul unghiilor este nevoie să piliți periodic unghiile pe părți, pentru a reuși să mențineți acel vârf care conturează forma de migdală.

În cazul în care aveți gel aplicat pe unghii, este nevoie să îndepărtați produsul de pe unghie cu ajutorul unei pile sau ultilizând o freză de unghii.

Întreținerea unghiilor în formă de migdală se realizează, în principal, prin pilire ușoară spre vârf.

Modele de manichiură pentru unghiile cu formă de migdală

unghii migdala
unghii migdala
unghii migdala
unghii migdala

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă oja semipermanentă cu apex. "Atunci când realizăm o manichiură cu apex trebuie să urmărim să nu avem surplus de material lângă cuticulă"

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Cum repari o unghie ruptă fără să o tai. „Dacă aveți unghii false cu gel trebuie să aveți în vedere că acestea necesită întreținere"

6 Modele manichiură pentru unghii mici

5 Modele frumoase de manichiură pentru unghii pătrate. "Dacă manichiura este executată corect, nu există motive pentru care unghia naturală să se distrugă"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce este frappe-ul. Învățați să preparați frappe-uri, care păstrează gustul cafelei, dar în același timp vă și răcoresc
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri