Modalități de a transforma un dulap într-un spațiu multifuncțional


Dacă îți folosești dulapurile doar pentru a depozita haine și alte articole, ai putea pierde o oportunitate reală de design pentru a crea un spațiu multifuncțional. Credeți sau nu, chiar și cele mai mici dulapuri din hol pot fi transformate în ceva care depășește cu mult depozitul.


In articol:

Modalități de a transforma un dulap într-un spațiu multifuncțional! Dacă îți folosești dulapurile doar pentru a depozita haine și alte articole, ai putea pierde o oportunitate reală de design pentru a crea un spațiu multifuncțional. Credeți sau nu, chiar și cele mai mici dulapuri din hol pot fi transformate în ceva care depășește cu mult depozitul.

Modalități de a transforma un dulap într-un spațiu multifuncțional
Modalități de a transforma un dulap într-un spațiu multifuncțional

Transformați un dulap de hol superficial într-o intrare

Spatiu blocat cu un dulap îngust de intrare, care are abia loc suficient pentru a-ți atârna paltoanele? Sugerăm transformarea acestuia într-un ecran de stocare deschis. Rezultatul? Un colț de intrare care arată ca un design încorporat. Aceasta este o soluție excelentă pentru spațiile mici care necesită stocare diversă, dar care nu au intrări dedicate.

Citeste si: Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Transformați un dressing în birou la domiciliu

Un dressing subutilizat este locul perfect pentru a crea o stație de lucru atunci când nu aveți o cameră de rezervă. Aduceți un birou subțire, scaun și o lampă de masă și spatiul se reaseaza confortabil.

Sculptați spațiu pentru o camera glam

Această cameră glam pe care ți-ai dorit-o întotdeauna ar putea fi la îndemâna ta. Este ușor să configurați acest tip de zonă de pregătire dacă aveți spațiu. În dulap, eliminati configurația initiala. Aduceti peretele alb plictisitor la nivelul următor cu un tapet floral îndrăzneț și adăugati o oglindă și o lampă de epocă pentru o senzație plină de farmec.

Transformați un dulap de intrare într-un colț pentru teme

Cu atât de mulți copii care frecventează școala de acasă, este un moment mai bun pentru a transforma un dulap de rezervă într-un mic colț pentru teme. Ați fi plăcut surprinsi de ceea ce puteți încadra într-un dulap. Indepărtati ușile și adăugati un birou rulant, o aplice de perete și tapet. Ceva care să îi facă pe copii entuziasmați de învățarea la distanță, nu?

Cu decorul și accesoriile potrivite, puteți transforma un dulap spațios într-o stație de lucru adecvată, în cel mai scurt timp. În epoca actuală a muncii și a școlii de acasă, găsirea unui spațiu de lucru dedicat printre haos poate fi o provocare. Amplasarea unui birou mic într-un dulap spațios oferă o cantitate potrivită de intimitate și spațiu de stocare pentru dvs. sau pentru copilul dvs.

Citeste si: Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020

Transformă un dulap pe hol într-un bar

Dulapul din hol este plin de potențial de divertisment la domiciliu - necesită doar accesoriile potrivite. Chiar dacă nu aveți o chiuvetă sau un cârlig pentru un frigider mic în dulap, puteți crea în continuare un mic mini bar în această zonă pentru cocktailuri.

Transformați un dressing într-o mică zonă de lounge

Dacă aveți norocul să aveți un dressing, îndepărtați hainele și dezordinea și faceți un salon de divertisment de dimensiuni mari. Puteți adăuga, de asemenea, un scaun de bar sau două, dacă există suficient spațiu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre vaccinul anti-COVID-19: "La fel ca şi în sezonul gripal..."

Andreea Tonciu le-a arătat... fundul gol juraților, după un scandal înfiorător cu Cristina Şişcanu: “Să vezi acasă omor de la bărbată-miu!”

Klaus Iohannis, despre redeschiderea școlilor: "Sigur, recomandările sunt..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare: "Doar în tranşa a doua intră..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri