Mitoșeru, vacanță de vis la Torino, înainte de startul noului sezon "Se strigă darul"

Mitoșeru, vacanță de vis la Torino, înainte de startul noului sezon
Mitoșeru, vacanță de vis la Torino, înainte de startul noului sezon "Se strigă darul"

Mihai Mitoșeru s-a întors din vacanță plin de forțe proaspete pentru un nou sezon "Se strigă darul", ce va începe sâmbăta aceasta, la Kanal D, și va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică seară de la 21:00. Îndrăgitul prezentator a petrecut o săptămâna de vis în Torino și este pregătit să facă față provocărilor puse la cale de colegă să de emisiune, Grațiela Teohari Duban.

Mihai Mitoșeru a declarat în nenumărate rânduri că este îndrăgostit de Italia. A fost la Roma și Florența de șapte ori, iar acum s-a reîntors la Torino, pentru a doua oară, fiind complet îndrăgostit de locurile, oamenii și mâncărurile din acest oraș străvechi. Și pentru că a avut timp să viziteze și să experimenteze ce are de oferit acest oraș piemontez, a împărtășit și celor care încă nu l-au vizitat câteva trucuri pentru o escapadă reușită.

" Trebuie vizitat tot centrul, piatetele lor superbe, Castello, San Carlo, Vittorio Veneto, este minunat sus la Superga, parcul Valentino, Borgo Medievale. Sunt locuri atât de frumoase! Sunt de vizitat toate cafenelele vechi din Torino, este de încercat celebra băutură în trei straturi, lapte, frișcă și cafea, fără să le amesteci, Bicerin. Chiar am fost la Caffe Bicerin, unde am încercat rețeta originală. Sunt de testat și felurile lor tradiționale de mâncare, vitello tonnato, paștele agnolotti și tajarin.

Sunt multe locuri foarte frumoase de vizitat și de mâncat în Torino. Prima oară a fost frumos, acum a fost superb", a declarat Mihai Mitoseru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.roCitește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies