Mircea Diaconu, invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Mircea Diaconu este invitatul din această seară al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:15, la Kanal D!

Unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți actori ai generației de aur a scenei românești, Mircea Diaconu este gata să de-a curs invitației de a răspunde tirului de întrebări pe care jurnalista denise Rifai i le-a pregătit în ediția din această seară a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Cu o carieră impresionantă pe scena Teatrului românesc dar și în cinematografie, Mircea Diaconu a avut o carieră interesantă și în politică, el fiind senator, ministru al culturii, europarlamentar și candidat la Președinția României.

Cariera de actor l-a purtat peste tot în lume, pe renumitul Mircea Diaconu, în timpul regimului comunist, atunci când oamenilor obișnuiți le era interzis să iasă din țară, actorul călătorind, în acei ani, în Italia, Spania, Kazahstan și chiar în Statele Unite ale Americii, iar în cea din urmă, în anul 1979, chiar a avut o <invitație> de a rămâne acolo, în ”Cetatea Filmului”, dar a refuzat. Cum motivează actorul această decizie, luată în urmă cu mai bine de 40 de ani, aflăm în această seară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

  “A fost anonimatul marea dvs. frustrare?”  “De ce nu ați jucat în telenovele?”, “De ce ați intrat în conflict cu Traian Băsescu?”,  “Vă pare rău că ați încălcat legea de dragul soției?”, “Ce amenințări ați primit pentru că ați interzis jocul de bingo la TV?”,  “Ați candidat la prezidențiale ca să-l ajutați pe Dan   Barna?”,   “ Când a început să vă placă rolul de politician?”,  “Ați fi fost un actor bun la Hollywood?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mircea Diaconu în ediția din această seară, de la ora

22:15, a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

O formulă pentru relaţii durabile. Crezi ca o cunosti?

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Simptome ale unui mariaj sortit divorţului

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi, 21 septembrie 2021. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Vremea de luni, 20 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri