„Miracol din pântecul meu” Deea Maxer a postat pe pagina sa de Instagram imaginea mult așteptată! Ce se întâmplă în viața fostei soții a lui Dinu Maxer?

„Miracol din pântecul meu”  Deea Maxer a postat pe pagina sa de Instagram imaginea mult așteptată! Ce se întâmplă în viața fostei soții a lui Dinu Maxer?

Deea Maxer a postat o imagine înduioșătoare alături de copiii săi.

Deea Maxer este mai fericită ca niciodată. După ce a luat decizia de a divorța de fostul său soț, bruneta și-a găsit repede liniștea și fericirea în brațele altui partener. Deea Maxer și Robert Drilea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi au decis să nu se mai ascundă și să nu bage în seamă tot ceea ce spun gurile rele. Astfel, bruneta nu ezită să își arate fericirea pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini cu partenerul său de viață.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Dinu Maxer a fost luată la rost de câteva ori deoarece nu a mai postat nicio imagine cu copiii ei.

Astfel, fanii artistei au acuzat-o că își neglijează copiii de când este într-o relație cu un alt bărbat. Deea, însă, nu a pus la suflet toate aceste comentarii răutăcioase și a continuat să îți trăiască liniștită viața.

Imaginea postată de Deea Maxer în mediul online, care a topit inimile internauților

Citește și: „Ești un alt om, ți-ai mâncat energia și frumusețea.” Ce mesaj a primit Dinu Maxer, la câteva luni de la divorțul de Deea

Deea Maxer a postat pe pagina sa de Instagram imaginea mult așteptată! Ce se întâmplă în viața fostei soții a lui Dinu Maxer?

Deea Maxer și Robert Drilea

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar după câteva zile în care nu a mai postat nicio imagine cu copiii ei, Deea s-a hotărât să le arăte urmăritorilor săi din mediul online că petrece timp de calitate

împreună cu cei mici.

Astfel, frumoasa brunetă a ieșit cu cei doi copii ai săi în parc, la distracție. Vedeta a postat în mediul online mai multe imagini cu cei mici, care o topit inimile internauților. Mai mult decât atât, pe fundal a atașat o melodie foarte emoționantă prin care a dat de înțeles că se simte binecuvântată că este mama a doi copii minunați. Versurile melodiei sunt de-a dreptul emoționante, iar Deea a demonstrat astfel că indiferent de schimbările care se produc în viața ei, copiii sunt pe primul loc.

„Tu ești soarele și luna și te iubesc dintotdeauna,

Te iubesc din alte vieți, cum iubesc marii poeți,

Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”,   sunt versurile care rulează pe fundalul imaginii postată în mediul online de Deea Maxer.

Imaginea postată de Deea Maxer în mediul online, care a topit inimile internauților

Imaginea postată de Deea Maxer în mediul online, care a topit inimile internauților

[Sursa foto: Instagram]

 Citește și:

„Este taina unei femei câți bărbați au iubit-o” Oana Lis a oferit, fără rețineri, detalii din intimitatea sa cu Viorel Lis

„A fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat” Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies