„A fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat” Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

„A fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat” Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

Brigitte Pastramă a rămas văduvă la vârsta de 26 de ani, atunci când și-a găsit soțul fără suflare, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Brigitte Pastramă a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică. Vedeta în vârstă de 45 de ani a reușit să treacă prin toate greutățile vieții și să ajungă acolo unde și-a dorit.

Brigitte a fost căsătorită de trei ori, a doua oară cu Ilie Năstase, iar a treia oară cu Florin Pastramă, alături de care trăiește și în prezent.

Bruneta are doi copii din căsniciile sale anterioare, pe Robert și pe Sara. Deși în momentul de viață duce o viață fără griji, fiind plecată în Dubai, alături de fiica sa, Brigitte a fost pusă de multe ori la încercare de către greutățile vieții.

Prima sa căsnicie s-a sfârșit într-un mod tragic, iar vedeta a rămas văduvă la doar 26 de ani.

Brigitte Pastramă, văduvă la doar 26 de ani

Citește și: „Ne-a trimis o bombă.” Ce i s-a întâmplat lui Brigitte Pastramă în ziua nunții. Vedeta a fost la un pas să își piardă viața

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

 Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Invitată în cadrul emisiunii „ În Oglindă ” prezentată de Mihai Ghiță și difuzată la Kanal D2, Brigitte Pastramă a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul vieții.

Soția lui Florin Pastramă a rămas văduvă la doar 26 de ani, iar acest eveniment tragic i-a adus multă durere în suflet. Brigitte a fost căsătorită cu primul ei soț, Tavi, iar cei doi aveau deja împreună un copil, pe Robert.

Deși lucrurile decurgeau bine în căsnicia lui Brigitte, iar cei trei formau o familie fericită, din păcate, fericirea lor a fost umbrită de un eveniment tragic. Cu cinci zile înainte de Crăciun, Brigitte și-a găsit soțul fără suflare, în pat.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Vedeta a declarat că în acel moment a trăit cel mai mare șoc din viața ei. Potrivit spuselor sale, bărbatul pe care îl iubea a murit în urma unui infarct, la doar 38 de ani.

Astfel, Brigitte a rămas văduvă și a fost nevoită să își crească singură copilul, care la vremea respectivă avea aproape doi ani.

„Tavi a făcut infarct. Avea 38 de ani când a murit, cu 5 zile înainte de Crăciun.

Pur și simplu am vorbit cu el, m-am dus să-i dau de mâncare fiului meu, care mai avea o lună până să facă doi ani. Când am venit l-am găsit cu ochii deschiși, se uita pe tavan. Robi s-a oprit și eu am început să vorbesc cu el, dar nu înțelegeam de ce nu reacționează, că el a murit cu ochii deschiși. Apoi am văzut, corpul lui era pătat, avea niște pete de la sânge, cum se lăsase sângele, a făcut infarct. Nașul nostru, care era doctor, i-a spus să aibă o viață mai echilibrată și n-a ținut cont de asta. A făcut un preinfarct, din ce am înțeles apoi, cu patru zile înainte, dar la persoanele tinere nu se simte preinfarctul. Și apoi a fost infarct, pur și simplu. Ăla a fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat. Cu o zi sau două înainte de Crăciun a trebuit să-l înmormântez, a fost groaznic.”, a povestit Brigitte Pastramă la emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.Citește și:

Motivul pentru care Dana Roba nu își mai dorea să continue căsnicia. Cum se comporta bărbatul din viața ei cu ea

„Am luat acasă lumânarea de la spital.” Raluca Podea a vorbit despre tatăl său, la un an după ce acesta a decedat

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies