Minor decedat de coronavirus în SUA. Mesajul autorităților


În Statele Unite a fost raportat primul deces de coronavirus COVID-19, în cazul unui minor. Mesajul autorităților este îngrijortător.


In articol:

Autoritățile medicale din Statele Unite sunt nevoite să-și găsească un nou plan de bătaie, deoarece a fost raportat primul decez de coronavirus, la o persoană minoră. Conform experților, cazul este unul complex, care trebuie analizat.

minor, decedat de coronavirus, mesajul autorităților, statele unite,  california
minor, decedat de coronavirus, mesajul autorităților, statele unite, california

Citeste si: Protocolul de tratament pentru coronavirus, aprobat și publicat în Monitorul Oficial

Autoritățile din domeniul sănătății din aria Los Angeles au anunțat, printr-un comunicat de presă, trei noi decese cauzate de coronavirusul COVID-19, printre care și cel al „unui tânăr ce avea mai puțin de 18 ani”, din Lancaster, un oraș vecin Los Angeles-ului. Pe teritoriul american, acesta este primul deces survenit la o persoană atât de tânără, în comparație cu celelalte două persoane declarate decedate în aceeași zi, în vârstă  de 50 și 70 de ani.

Mesajul îngrijorător al autorităților

După ce aceste vești au fost transmise agențiilor de presă, autoritățile statului California au explicat că experții vor verifica toate cauzele decesului adolescentului, în ciuda testului COVID-19 ieșit pozitiv. „Deşi testele preliminare au indicat un rezultat pozitiv la COVID-19, cazul este complex şi ar putea exista o altă explicaţie pentru acest deces”, au explicat specialiștii într-un alt comunicat.

Citeste si: Mesajul soacrei Elenei Udrea, ”blocată” în Italia: ”Virusul se mișcă odată cu omul!”

Cu toate acestea, Primarul orașului Los Angeles a transmis, în cadrum unei conferințe de presă, un mesaj îngrijorător, prin care dorește să facă tinerii să înțeleagă că nu sunt feriți de această infecție, datorită vârstei. „Tinerilor, această boală poate să vă afecteze şi pe voi. Comportamentul vostru poate să salveze o viaţă şi poate să coste o viaţă.

Iar această viaţă poate fi a voastră” a declarat Eric Garcetti, primarul Los Angeles-ului.

Statul american California se află în izolare completă

„COVID-19 nu face nicio diferenţă de vârstă, de rasă sau de bogăţie, iar ceea ce vedem în aceste momente în oraşe precum New York ne arată pentru ce trebuie să ne pregătim. Putem să aplatizăm curba contaminărilor doar dacă toată lumea ia în serios dispoziţiile de distanţare socială şi respectă ordinele de izolare şi de carantină,” a explicat Barbara Ferrer, directoarea serviciului de sănătate publică din Los Angeles.

Astfel,  atât orașul vedetelor, cât și întreg statul California, se află în izolare. Autoritățile competente au introdus obligativitatea încetării activităților neesențiale precum și evitarea deplasărilor.

Citeste si: Coronavirus. Medicamentele care ar agrava simptomele la pacientii cu COVID-19


Abonează-te pe

Citește și:

Protocolul de tratament pentru coronavirus, aprobat și publicat în Monitorul Oficial

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

Gigi Becali- cel mai implicat român în lupta contra coronavirus. „Am o echipă care se...”

Ministrul Educației a făcut anunțul! Când se întorc elevii din România la școală

Coronavirus. Medicamentele care ar agrava simptomele la pacientii cu COVID-19

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MOARTEA Maria Lătărețu. A murit pe scenă în timp ce cânta “Vă las cântecele mele”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri