Minerva trage un semnal de alarma pentru toate zodiile. Urmeaza perioada marilor schimbari: certuri, sanatate precara si pierderi financiare


Pentru că întotdeauna caută acea conexiune cu sufletul geamăn, Venus înseamnă pentru ei noroc cu carul. De asemenea, atenţie la ce spun: Luna neagră atinge sectorul comunicării, deci una vor spune, alta se va înţelege, ca să nu spun că vor fi prinşi cu mâţa în sac, adică cu minciuna.

Berbec

 

Vor fi concentraţi mai mult pe cariera lor decât pe viaţa sentimentală. Pe de de altă parte îi chinuie procesele de conştiinţă pentru ceea ce nu au făcut, dar ar fi putut face, deşi aparent nu aş fi spus că pot fi atât de profunzi, nu de alta, dar de regulă ei sunt cei care dau cu capul fără să se gândească la urmări.

 

Este posibil să-şi dorească să regândească planurile de călătorie sau investiţiile mari. Acum par să fi intrat într-un circuit spiritual, care îi obligă să se vadă, să se recunoască în suma acţiunilor pe care le-au întreprins şi, pentru prima oară, să aibă îndoieli vis-a-vis de acestea.

 

În loc să ia măsuri, cel mai bun lucru este să folosească timpul pentru a reflecta la rutina lor. Ziua de 24 ianuarie este bună pentru a-şi reorganiza casa şi spaţiul de lucru.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri