MIHAI VOROPCHIEVICI: Horoscopul COMPLET pentru luna AUGUST! "Fiecare zodie va fi protejata"


BALANŢĂ. Toate lucrurile bune vin spre tine foarte uşor. Te vei bucura de acest an. Iţi puni în evidenţă perseverenţa şi stilul de muncă. Şefii vor fi cu ochii pe tine şi te vor aprecia. Există şi posibilitatea unei avansări, dar mare atenţie, vei avea responsabilităţi în plus. E recomandat în 2018 să ceri o mărire de salariu. Vei fi mult mai mulţumit financiar în semestrul doi. Trăieşte echilibrat şi mănâncă sănătos, anul îţi dă un tonus bun. Nu cumpăra lucruri inutile şi renunţă la excesele finaciare.

 

SCORPION. Un an benefic. Posiilitati fara sfarsit, profesionale, reusite, financiare. Viata sentimentala e plina de esenta, ai grija doar la exprimarea prea directa. In familie vei fi mai implicat,. Sanatatea e mai buna la inceputul anului decat la final. Nu ascunde adevarul atunci cand te deranjeaza ceva. Spune deschis dar cu calm

 

SĂGETĂTOR. Un an uşor dacă îţi foloseşti inteligenţa. Vei fi pregătit spiritual să faci schimbări în gândire. O să îţi pui inteligenţa în slujba muncii. Există o creştere de salariu, dar nu trebuie să faci excese financiare. Nu împărtăşi ideile de afaceri cu persoane străine pentru că ele le vor fura. În dragoste trebuie să ai controlul, dar lasă-ţi şi partenerii să se implice. Ai nebuloase cu dragostea.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce nu trebuie să mâncăm niciodată micii. Este extrem de periculos pentru sănătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri