Mihai Onilă, adevărul despre destrămarea definitivă a trupei AXXA! „Au trecut anii de glorie. Aici sunt niște bătrânei, care nu știu ce încearcă.”

Mihai Onilă, adevărul despre destrămarea definitivă a trupei AXXA! „Au trecut anii de glorie. Aici sunt niște bătrânei, care nu știu ce încearcă.”
Mihai Onilă, adevărul despre destrămarea definitivă a trupei AXXA! „Au trecut anii de glorie. Aici sunt niște bătrânei, care nu știu ce încearcă.”

Trupa AXXA s-a destrămat definitiv, iar Mihai Onilă a vorbit despre motivul din spatele acestei decizii.

Mihai Onilă este unul dintre membrii fondatori ai trupei AXXA, care a fost înființată în anul 1999, alături de Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia.

Trupa s-a bucurat de un real succes în muzică, dar în anul 2004 au încetat colaborarea. Ulterior, după 20 de ani de la înființare, formația s-a reunit, însă se pare că acum trupa AXXA a luat sfârșit pentru totdeauna.

Mihai Onilă vorbește despre destrămarea definitivă a trupei AXXA

Citește și: Motivul pentru care Mihai Onilă a refuzat chimioterapia fetiței sale „Pentru ce? Doar să o văd chinuindu-se? Nu am putut să suport acest gând.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mihai Onilă, adevărul despre destrămarea definitivă a trupei AXXA
Trupa AXXA[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Spiritul este etern! Eu sunt un Arhanghel din ceata Arhanghelul Mihail.” Mihai Onilă, dezvăluiri neașteptate, la 7 ani de la decesul fiicei sale! Artistul comunică adesea cu fiica-înger

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Mihai Onilă a spus care este adevăratul motiv ce a dus la destrămarea definitivă a trupei AXXA.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Anul trecut m-am întors din Belgia cu ideea să refacem trupa. Am refăcut videoclipul de la „Marea te cheamă” într-o formă mai modernă, dar în același timp, nu există management și nu există impresariat, stai în casă până leșini. Nu se întâmplă nimic. Eu, spre norocul meu, faptul că sunt cu Laura și avem terapii și merge totul așa cum ne face bine, nu m-a deranjat, până când în noiembrie le-am spus la băieți.

I-am spus lui Dinu: „Dacă până în mai nu se întâmplă nimic, eu voi renunța.” De ce? Consider că am și vârsta necesară, maturitatea să pot să fac alte proiecte, să mă bag în alte proiecte, să am alte contracte, decât să aștept după AXXA, poate-poate, într-o zi, peste 10 ani vom găsi un numitor comun, ceea ce nu s-a găsit și cu certitudine nu se va găsi. Eu nu sunt în mintea și în sufletul lor, ca să îi fac pe ei să înțeleagă că proiectul nu mai are viitor.
Au trecut anii de glorie. Aici sunt niște bătrânei, care nu știu ce încearcă. Pe de altă parte, piese noi, ca să poți să faci piese noi și să ai succes, trebuie să existe un management și o echipă imensă de oameni, care să lucreze și să te pună în față. Real vorbind, fiind profesionist, gândind ca un profesionist, nu ai decât să spui: „Dragii mei, vă iubesc, vă salut și hai să ne vedem fiecare de treabă.”
Nu ne-am certat. Între noi nu există motiv de ceartă, dar pe baza maturității trebuie să ne asumăm. Pe mine nu mă încântă să mai rămân agățat ca un cuier de o ușă
.”, a explicat artistul în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.  

Mihai Onilă, adevărul despre destrămarea definitivă a trupei AXXA
Trupa AXXA[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit de ce a luat decizia de a renunța la bunurile lui Silviu Prigoană, în momentul în care au divorțat: „La una din primele despărțiri acumulasem niște bunuri, destul de multe.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies