Mihaela Tatu a slabit 23 de kilograme! Cele DOUA ingrediente care au ajutat-o sa arda grasimile: „Am facut minuni cu corpul meu”

Mihaela Tatu a slabit 23 de kilograme! Cele DOUA ingrediente care au ajutat-o sa arda grasimile: „Am facut minuni cu corpul meu”
Mihaela Tatu a slabit 23 de kilograme! Cele DOUA ingrediente care au ajutat-o sa arda grasimile: „Am facut minuni cu corpul meu”

„Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, are două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii. (…) Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar încep. (…) În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii”, a spus Mihaela la TV. 

 

Fosta prezentatoare a primit o dieta de la un nutriţionist din Bucureşti. Ea îşi începe ziua cu două ore de sport, iar de 2-3 ori pe săptămână merge şi la masaj sau tratamente corporale.

 

“Am reuşit să ajung la o greutate ideală cu ajutorul tratamentelor corporale, a masajului şi a vacuumului.

În prima luna s-au dus 7-8 kilograme. Acest lucru m-a încurajat să merg mai departe şi am apelat şi la un nutritionist de la Bucureşti, dar si la un antrenor din Oradea, cu ajutorul cărora am făcut minuni cu corpul meu”,  a mărturisit fosta prezentatoare tv.

 

„Eu îmi doresc să trăiesc, oricât aş trăi, să fiu sănătoasă. De la ora 7  până la 9 dimineaţa fac sport, ţin şi dietă şi apoi masaj de 2-3 ori pe săptămână. Am slăbit 23 de kilograme. Mai vreau 6 kilograme. Mă trezesc şi mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă trezesc. Mă trezesc dimineaţa şi pun zâmbetul pe buze. Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în sac. Acum mi-e drag de mine.” a mai spus Mihaela Tatu la Antena Stars.



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Bianca si Victor au ajuns "sa se dueleze" de la distanta! Cum a contracarat frumoasa cand a vazut imaginile cu fostul iubit si cu fetita lor din weekend! EXCLUSIV

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies