Mihaela Rădulescu și-a umilit primul iubit! Cum și-a pierdut virginitatea cu el: „Am avut ghinionul...”


Vedeta a dezvăluit cum a devenit femeie.


In articol:

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai nonconformiste vedete din România și nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Vedeta a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a devenit femeie și a uimit pe toată lumea atunci când a dezvăluit că acel moment special din viața unei femei a avut loc la aproape 17 ani.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării” a declarat Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango.

Cine este bărbatul cu care a petrecut prima noapte de amor

Lipsită de inhibiții și mereu o femeie care a știut să pună punctul pe „i”, Mihaela Rădulescu nu s-a sfiit să spună și cât de nepriceput a fost adolescentul care era, la fel ca ea, virgin. Focoasa șatenă a mărturisit că acesta era începător și nu se pricepea mai deloc și că acum crede că este la fel ca atunci.

Citeste si: Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu”

Citeste si: Mihaela Rădulescu a exagerat cu operațiile estetice: „I-a schimbat complet fizionomia”

Citeste si: S-a aflat adevărul! Câte operații estetice are, de fapt, Mihaela Rădulescu

„Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)” a mai spus Mihaela Rădulescu, pentru publicația menționată.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu”

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Mihaela Rădulescu a exagerat cu operațiile estetice: „I-a schimbat complet fizionomia”

S-a aflat adevărul! Câte operații estetice are, de fapt, Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a fost nevoită să facă avort: "A fost răscolitor"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri