„Mi se pare și cel mai urât, după părere mea.” Nicoleta Nucă, ținta criticilor pe internet din cauza kilogramelor în plus. Cum a reacționat artista

„Mi se pare și cel mai urât, după părere mea.” Nicoleta Nucă, ținta criticilor pe internet din cauza kilogramelor în plus. Cum a reacționat artista

Cântăreața a fost pusă la zid din cauza kilogramelor în plus și a recunoscut că acest lucru o deranjează foarte tare. Care a fost reacția ei la toate criticile urmăritorilor?

Nicoleta Nucă este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite soliste din lumea mondenă românească. Vedeta are o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc cu mare interes și care, în mod evident, o respectă pentru ceea ce a dobândit până la această vârstă.

Printre laude și aprecieri se numără, ca în cazul fiecărei persoane publice, și critici, la care nu are cum să nu reacționeze.

De data aceasta, oamenii s-au legat de faptul că în ultima vreme a pus câteva kilograme în plus, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” nu a stat deloc pe gânduri și a venit cu o replică pentru a închide gurile rele.

Citeste si: Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate! Ce a pățit vedeta în vacanța din Italia

 Nicoleta Nucă, ținta criticilor din cauza kilogramelor în plus

Nicoleta Nucă, ținta criticilor din cauza kilogramelor în plus

[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Nucă, ținta criticilor pe internet

Cântăreața a recunoscut faptul că, atunci când a decis să devină persoană publică, și-a asumat automat riscul de a fi criticată, dar chiar și așa este foarte deranjată de felul în care oamenii încearcă să intre în viața ei personală.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

„Mi se pare că în momentul în care alegi să intri în lumea asta, îți și asumi într-un fel că oamenii o să tindă să intre cu picioarele în viața ta...

Să afle lucruri sau să presupună că știu lucruri despre tine sau să inventeze, ceea ce mi se pare și cel mai urât, după părere mea”, a declarat Nicoleta Nucă pentru Antena Stars.

Citeste si: Nicoleta Nucă, primele detalii despre nunta cu Alex Ursache: „Încă suntem nehotărâți”

 Nicoleta Nucă, ținta criticilor din cauza kilogramelor în plus

Nicoleta Nucă, ținta criticilor din cauza kilogramelor în plus

[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Nucă: „Oameni care trec prin diferite etape ale vieții lor”

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a spus că oamenii ar trebui să fie conștienți de faptul că și persoanele publice pot trece prin etape dificile în viață și că nu sunt perfecte, motiv ce poate cauza în mod direct fluctuații de greutate.

„Dacă e să o luăm așa, am fost însărcinată de vreo patru ori până acum. Ar fi trebuit să am o armată de copii acasă.

Știau că asta este, poate, o aluzie la faptul că am pus câteva kilograme în plus.

Mi se pare absurd că în lumea în care trăim, oamenii să creadă că persoanele publice sau vedetele sau artiștii nu sunt și ei oameni care trec prin diferite etape ale vieții lor”, a spus Nicoleta Nucă.

 Nicoleta Nucă, ținta criticilor pe internet din cauza kilogramelor în plus

Nicoleta Nucă, ținta criticilor pe internet din cauza kilogramelor în plus

[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Nicoleta Nucă vrea să plece definitiv din România împreună cu iubitul ei! De ce a luat artista această decizie

Ioana Ginghină, noi detalii despre nuntă! Cum vrea actrița să organizeze marele eveniment: „Pur și simplu așa ne dorim să fim”

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „Și dacă amărâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă, și mulți alții ca el sunt bolnavi?” Dan Negru, mesaj dur pe o rețea de socializare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies