„Mi-e rușine de rușinea lui!” Scandal în trupa Phoenix! Ce a declarat Joseph Kappl despre Nicu Covaci


În acest weekend, Nicu Covaci a cântat la nunta grandioasă a lui George Simion. Fostul membru al trupei Phoenix, Joseph Kappl a criticat dur decizia fostului său coleg.


In articol:

Joseph și-a exprimat opinia pe Facebook în legătură cu situația, ,postând și o fotografie cu membrii trupei, din trecut.

Membrii trupei Phoenix, unii dintre artiștii prezenți la nunta lui George Simion

Trupa Phoenix a performat sâmbăta aceasta, la nunta lui George Simion, din județul Vâlcea. Prezența acestora la eveniment a stârnit reacții negative printre foștii membri din trupă. Joseph Kappl a fost compozitor și chitarist bass în Phoenix, trupă la care s-a alăturat în anul 1971.

În prezent, artistul a fost foarte deranjat de ceea ce a făcut Nicu Covaci și nu a ezitat să îl taxeze, publicând un mesaj dur în mediul online.

„Adio reuniune!” Joseph Kappl a luat foc din cauza situației create de Nicu Covaci

scandal in trupa phoenix

Scandal în trupa Phoenix

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Care este motivul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte

Profund deranjat că trupa în care a cântat, a performant la acest eveniment, chitaristul și-a exprimat nemulțumirea. Artistul a declarat că ceea ce era trupa în urmă cu mulți ani, nu mai poate fi comparat cu ce este în prezent. De asemenea, Kappl a explicat că nu se pune în discuție ca el să revină în trupă, după cele întâmplate, de-a lungul anilor.

„De unde s-a pornit ș i unde s-a ajuns!!! De aceea v ă rog s ă nu asocia ț i niciodat ă ceea ce am realizat în anii ‘70, sub numele Phoenix din convingere, cu ceea ce face de mul ț i ani încoace “leaderul” acestui grup, sub acela ș i nume! Mi-e ru ș ine de ru ș inea lui! Dar nu mi-e ru ș ine, ci sunt mândru de cele realizate atunci! Pentru mine numele Phoenix r ă mâne în continuare un simbol al rezisten ț ei ș i al n ă zuin ț ei spre libertate! Phoenix nu mai exist ă de mul ț i ani ca trup ă, dup ă ce cei cu adev ă rata “ ș ir ă a spin ă rii” au p ă r ă sit grupul. Adio reunire! Cu mine NU!”, a scris Joseph Kappl.

În prezent, chitaristul locuiește în Germania, la Osnabruck. În anul 2014, împreună cu doi foști colegi din Phoenix, Mircea Baniciu și Ovidiu Lipan Țăndărică, au înființat grupul Pasărea Rock.

„Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare” Ce reacție a avut Nicu Covaci

nicu covaci

Ce a răspuns Nicu Covaci

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au fost văzuți din nou împreună

Nunta lui George Simion nu a fost una obișnuită, deoarece a fost de mare amploare. La eveniment au luat parte 10.000 de persoane, care au petrecut în curtea unui resort de lux din comuna Măciuca, din județul Vâlcea. După toată situația create, Nicu Covaci a avut un răspuns și a explicat că pentru el, evenimentul nu a reprezentat o nuntă, ci mai mult un spectacol. De asemenea, artistul nu se consideră vinovat și a precizat că din cântări își câștigă traiul.

„Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a declarat Nicu Covaci.

Citeste si: „Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Mă axez pe ce am de făcut” Ce a declarat Alex Ciucu despre Alina Sorescu, după despărțire

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Cel mai mare dar!” Ce sumă de bani a primit George Simion la nuntă

“Woooow! Ce minunăţie! Felicitări!” Ioana Popescu este însărcinată!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate
Care sunt urmările excesului de portocale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri