„Mi-am dat seama că iubesc”. Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire! Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil

 Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire!
Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire!

Cântăreața a vorbit sincer despre bărbatul de care s-a îndrăgostit până peste cap pe când avea doar 26 de ani! Cine i-a furat inima și cum s-a terminat povestea lor de iubire?

Corina Chiriac se numără printre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Cu toate că a fost întotdeauna sub lumina reflectoarelor, artista a preferat să fie cât se poate de discretă, mai ales atunci când a venit vorba despre viața sa personală. Acum, la 72 de ani, Corina Chiriac a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie întregii lumi cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil pe vremea când avea doar 26 de ani.

Citeste si: Dana Săvuică a avut mari probleme cu greutatea. Vedeta voia să ajungă pe mâna esteticianului

 Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire!
Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire![Sursa foto: Facebook]

Corina Chiriac, îndrăgostită de un artist ceh

În toți acești ani, fanii artistei au încercat din greu să afle de cine a fost îndrăgostită de-a lungul vieții, însă nu au reușit, asta pânp acum, când informația a venit chiar din partea ei.

În cadrul unui interviu, Corina Chiriac a dezvăluit că iubirea ei adevărată a fost Keral Goot, un cântăreț ceh.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pe acesta l-a întâlnit în anul 1973, la un festival de muzică în fosta Cehoslovacie, și mărturisește că a fost dragoste la prima vedere.

„M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani.

Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala. Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!»”, spunea Corina Chiriac.

Citeste si: „E lucidă”. Maria Ciobanu se întoarce în România! Ce spune Ionuț Dolănescu despre starea de sănătate a mamei sale

 Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire!
Corina Chiriac, dezvăluiri despre marea ei iubire![Sursa foto: Facebook]

Corina Chiriac a fost căsătorită cu Virgil Anastasiu

Relația pe care a avut-o cu Keral Goot nu a durat decât 10 ani, asta pentru că în 1983 pașaportul artistei a fost furat și nu a mai putut să plece din România și să ia legătura cu partenerul său.

Ulterior, artista a fost căsătorită cu Virgil Anastasiu, însă mariajul nu a fost de lungă durată.

„În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, a mai povestit Corina Chiriac.Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Alexandru Ciucu nu vrea să renunțe! Designerul a făcut recurs pentru custodia fetițelor

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies