„Mi-a dat Dumnezeu putere divină.” Minunea din ziua înmormântării mamei Ellei. Ce a apărut pe cer


Ella a făcut mărturisiri despre suferința cauzată de moartea regretatei sale mame.


In articol:

Ella se simte îngenuncheată de durere, după ce a fost nevoită să accepte faptul că mama sa a trecut la cele veșnice. Tânăra a trecut cu greu peste șocul avut în clipa în care a aflat că una dintre cele mai iubite ființe din viața sa a decedat.

Au trecut câteva săptămâni de la tragedie, iar fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” și-a adunat puterea pentru a intra în direct pe TikTok cu fanii ei, pentru a povesti despre decesul mamei sale.

Citește și: “Să vezi ce pumn îți dau acasă.” Camelia, sora lui Jador, a dezvăluit la TV numele iubitei cântărețului

Ella, mărturisiri după moartea mamei sale

Mama Ellei s-a stins din viață din cauza unei boli crunte cu care se lupta, cancerul. Cu o durere și un gol imens în suflet, Ella a făcut anunțul sfâșietor în mediul online, la puțin timp după ce a avut loc nefericitul eveniment, menționând faptul că are nevoie de câteva zile de inactivitate pe platformele de socializare pentru a se putea ocupa de înmormântarea mamei sale. Deși încă suferă enorm, Ella a găsit puterea să povestească despre cea mai grea perioadă a vieții sale.

Ella a declarat că una dintre cele mai mari dorințe ale ei, înainte ca mama sa să treacă la cele veșnice, a fost să o vadă stabilită la casa ei. Din păcate, femeia nu a avut ocazia să-și vadă fiica realizată în plan sentimental. Deși a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva mama de boala cruntă, eforturile au fost în zadar, și nici măcar banii nu i-au readus sănătatea.

„Cu toții plecăm de pe pământul ăsta mai devreme sau mai târziu, dar mi-aș fi dorit să mă știe liniștită, la casa mea, cu copii. Probabil și eu mi-aș fi dorit asta pentru copilul meu. E o durere care nu se va sfârși niciodată.(...) Eu ce-am putut am făcut din toată inima. Vă zic sincer, mi-am dat și ultimii bani numai ca ea să fie bine și am insistat să o luăm cu elicopterul să o aducem la București, după aceea am zis să o ducem în Turcia. Am făcut tot ce am putut, stăteam, munceam aici, pentru că nu puteam să mă împart în ambele părți. Prima oară când am aflat că are cancer am stat 7 luni acolo în Moldova, am pierdut contracte aici, am pierdut contract în televiziune, am pierdut contracte mari, nu mă mai interesa, slăbisem de ajunsesem băț, efectiv. După aceea am zi «Trebuie să-mi iau viața în mâini», pentru că mama îmi zicea «Du-te și rezolvă-ți problemele și vino când poți». Nu am (n.r. frați sau surori), asta este cea mai nașpa chestie care a putut să existe în perioada asta și vă rog pe toți, toate persoanele, dacă nu puteți face copii, înfiați-vă cel puțin 2. Dacă puteți face copii faceți de la doi în sus, că e greu, e ceva greu, dar Dumnezeu îți dă o putere atât de mare... nu știu cum să vă zic”, a declarat Ella, fosta concurenta de la “Puterea Dragostei”.

Minunea din ziua înmormântării mamei Ellei. Ce a apărut pe cer

Minunea din ziua înmormântării mamei Ellei. Ce a apărut pe cer

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Te voi iubi veșnic.” Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă

Ce a mai declarat Ella

Cu un mare gol în suflet, Ella a făcut câteva declarații despre unul dintre cele mai emoționante momente din ziua în care a avut loc înmormântarea mamei sale, când pe cer a apărut un înger. Tânăra și-a făcut promisiunea că le va arăta tuturor, pe viitor, în viitor, minunea care a avut loc în ziua în care și-a luat rămas bun de la cea care i-a dat viață. 

„Și vreau să vă zic că la înmormântare a apărut un înger pe cer, avem și poze, și Andreea Pirui a fost acolo și a văzut. Nu, nu, nu pot să explic câtă durere. Credeți-mă, nu mai am nici lacrimi, sunt nopți în care plâng, nu știu dacă eu mai dorm, nu știu dacă am o noapte în care dorm 2-3 ore așa cum trebuie, nu mai pot, ceva e incomplet, ceva lipsește, nu pot să concep faptul că ea nu mai există. Credeți-mă, vă jur, n-am mai intrat în telefon la litera «M» (n.r. de la mama) de atunci, nici nu am șters numărul din telefon, nici nu mă ating, nu pot să mai văd, e foarte greu. A fost ziua ei pe 3 noiembrie și pe 5 a murit. Mi-a dat Dumnezeu putere divină să iau sicriul, să o îmbrac, să stau lângă ea în biserică nopți, când tata nu mai putea. Mulți prieteni care au fost lângă mine la bine, la rău n-au mai fost alături. N-a fost Bogdan, n-a fost nimeni. E greu să-ți duci mama la mormânt. Încercam să am grijă de tata să nu i se facă rău, pentru că este foarte bolnav și el și în prima seară de priveghi am clacat, mi s-a făcut extrem de rău. Și tata s-a rugat să nu mă piardă, credea că o să mă piardă, mă învinețisem foarte tare și ne-a fost foarte greu”, a spus Ella în mediul online.

Minunea din ziua înmormântării mamei Ellei. Ce a apărut pe cer

Minunea din ziua înmormântării mamei Ellei. Ce a apărut pe cer

[Sursa foto: Minunea din ziua înmormântării mamei Ellei. Ce a apărut pe cer]

Citește și: ,,Aceste persoane se numesc zero pentru mine”. Ce reacție a avut Ella Tina, după ce s-a întâlnit cu fostul partener, care a înșelat-o


Abonează-te pe

Citește și:

“Să vezi ce pumn îți dau acasă.” Camelia, sora lui Jador, a dezvăluit la TV numele iubitei cântărețului

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Dumnezeu m-a trecut prin cea mai mare durere.” Ella de la "Puterea Dragostei", complet devastată după vestea primită

Cât de nocive pot fi unele alimente. ”Chipsurile cu care noi ne recompensăm sunt, de fapt, plastic.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț despre pensii pentru cinci milioane de români. Ce a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri