Metode de renuntare la fumat. Greseala pe care nu trebuie sa o faci si tu!


Una dintre fricile pe care le au cei care vor sa renunte la tigari atunci cand analizeaza lista de metode de renuntare la fumat este faptul ca ar putea pune kilograme in plus.

Medicii spun ca ingrasatul nu este un pericol si apare la o parte dintre cei care incearca o metoda de renuntare la fumat intrucat cauta un gest care sa-l inlocuiasca pe cel de a duce tigara la gura.

Din contra, exista studii care spun ca te poti ingrasa daca fumezi, intrucat nicotina pacaleste organismul, care poate cere mai mult zahar si mai multe grasimi.

Psihologii si medicii care intocmesc diverse liste de metode de renuntare la fumat spun ca o greseala foarte mare pe care o fac cei care vor sa renunte la tigari este sa se lase de fumat treptat.

Specialistii spun ca dependenta de nicotina nu se poate trata incetul cu incetul, ci brusc. Medicii spun ca fumatorii care vor sa renunte si vor sa se lase treptat, isi pastreaza tigarile fix pentru cele mai placute momente ale zilei, atunci cand ies in oras cu prietenii, la cafea si nu fac altceva decat sa prelungeasca sevrajul, de care un fumator trebuie sa scape cat mai repede.

Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri