Metoda miraculoasa prin care gasesti obiecte pierdute sau ratacite prin casa. Ai nevoie doar de o cana

Metoda miraculoasa prin care gasesti obiecte pierdute sau ratacite prin casa. Ai nevoie doar de o cana

O traditie din batrani este adesea folosita si in ziua de azi atunci cand o persoana pierde sau rataceste un obiect prin casa.

Se intampla sa incercam sa dam de vreun obiect din casa de care avem mare nevoie, insa nu reusim sa-l gasim sub nicio forma. O metoda miraculoasa, folosita adesea de bunicii si strabunicii nostri ne vine in ajutor.

Astfel, se spune ca daca intorci o cana cu gura in jos, la scurta vreme gasesti rapid obiectul pierdut sau ratacit prin casa. In traditia populara se crede ca diavolul a pus coada pe lucrul respectiv si te impiedica sa-l gasesti.

Citeste continuarea pe libertatea.ro.Citește și:

Maria Ghiorghiu prevede un cutremur mare: "Mor oameni. Copiii care mi s-au aratat purtau uniforme romanesti"

Deliciul toamnei - Tarta rasturnata cu mere

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies