Metoda 369 de manifestare. Cum să-ți îndeplinești toate dorințele

Tehnică manifestare 369
Tehnică manifestare 369

Iată ce este metoda 369 de manifestare și cum te poate ajuta aceasta să îți îndeplinești dorințele.

Cu siguranță ați auzit foarte multe persoane în jurul vostru care primesc anumite lucruri doar prin dorința pe care și-au lansat-o în Univers. Manifestarea chiar funcționează atunci când persoana respectivă crede cu adevărat în ceea ce își dorește și în forțele pe care le poate lansa în lume. Manifestăm chiar și în momentul în care ne dorim să se întâmple ceva de foarte multă vreme sau dorim să ne iasă în cale anumite soluții pe care le căutam de foarte mult timp.

Tot despre dorință este și atunci când vorbim de manifestarea 369, care are trei faze principale.

Ce este metoda de manifestare 369 pentru îndeplinirea dorințelor

Citește și: Testul copacului. Ce spune despre tine desenul tău

Tehnică manifestare 369
Tehnică manifestare 369[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: 10 fraze din gaslighting la care să fii atentă

Pentru a utiliza tehnica 369, ai nevoie de un pix, o foaie sau un jurnal pe care tu îți notezi  zilnic și dorința pe care dorești să o manifești sau obiectivul pe care dorești să-l atingi, fie că este vorba de latura profesională, fie că vorbim de o călătorie, de achiziționarea unei case sau de obținerea unui job.

Această tehnică are legătură cu spiritualitatea și dezvoltă legătura individului cu Universul. Tot ce trebuie să faci este să te gândești foarte bine la dorința pe care dorești să o transformi n realitate și să o notezi pe hârtie de 18 ori, de trei ori dimineața, de șase ori la prânz și de nouă ori seara, înainte de culcare. Înarmează-te cu răbdare suficientă pentru ca Universul să primească dorința ta și să poată lucra la îndeplinirea acesteia.
Eliberați-vă de orice emoție sau obsesie din jurul vostru și așteptați ca manifestarea intenției să se producă. Aplicați această tehnică pentru o singură intenție, astfel că veți scrie de fiecare dată același lucru. În momentul în care intenția voastră se îndeplinește, atunci puteți trece la o altă dorință. Fiecare din cele trei numere pot avea separat puteri magice, iar folosite împreună, formând ca un vortex al Universului, vă pot ajuta să atingeți succesul și abundență în viața voastră, fără să aveți nimic de pierdut.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Metoda 369 a fost inventată de Nikola Tesla

Tehnică manifestare 369
Tehnică manifestare 369[Sursa foto: freepik]

Această tehnică a fost inventată de Nikola Tesla, iar numerele 3,6 și 9, fiind considerate ciclice, reprezintă blocurile de bază ale Universului. Astfel, sub vibrația acestor numere, vă puteți alinia cu energia Universului și vă puteți manifesta aproape orice dorință. Metoda 369 este bazată pe înțelepciune, știință și emoții de care avem nevoie pentru alinia starea de conștiință cu dorințele noastre.

Aceasta a fost realizată după un studiu amănunțit în ceea ce privește relația omului cu Universul și cheia către lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat. Practicând această tehnică, vă poate aduce în viața voastră bani, afaceri de vis, noi locuri de muncă, case, căsătorii, călătorii, satisfacții profesionale sau personale, vindecare profundă, recuperare după anumite boli. Legea atracției nu mai este un concept străin în zilele noastre, astfel că de multe ori suntem acaparați de informații pe care nu reușim să le folosim în avantajul nostru. Manifestarea este un concept spiritual care se referă la procesul prin care gândurile și emoțiile noastre devin realitate, iar fiecare tehnică bazată pe acest lucru sugerează faptul că ne concentrăm și ne imaginăm cu atenție ce se va materializa în lumea noastră fizică. Trebuie să avem grijă și în momentul în care ne gândim la anumite lucruri rele care se pot întâmpla în viața noastră, deoarece, fără să ne dăm seama, este tot o formă de manifestare, astfel că s-ar putea să te trezești cu evenimente neplăcute și gânduri de care nu reușești să mai scapi, iar Universul va crede că este cu adevărat ceea ce ți-ai dorit. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce sunt sufletele pereche, cum se recunosc și ce misiune au pe Pământ

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies