Mesaje de Sfântul Dumitru 2022. "Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!"


Transmite sărbătoriţilor de Sfântul Dumitru, cele mai frumoase gânduri prin mesaje, urări şi felicitări în data de 26.10.2022.


In articol:

“Dumitru este un simplu copil sărac la casa părinților săi.

Îl cinstea pe Dumnezeu, dar fiind sărac, era obligat să pască vitele satului. După o vreme umblând cu vitele satului a simţit nevoia de viaţă pustnicească. S-a adresat unor călugări şi aceștia l-au îndemnat către o peşteră. Acolo şi-a petrecut timpul vieții, până s-a sfârșit din viaţă. Odată, la păscut cu vitele, o pasăre care-şi făcuse cuibul prin iarbă, el i-a călcat puii şi i-a strivit. Atât de mult l-a marcat acea chestiune, că de atunci nu a mai umblat încălțat.
Ca pedeapsă că a fost atât de neatent şi a putut să ucidă puii acelei făpturi nevinovate.”
a precizat părintele Calistrat despre Sfântul Dumitru.

În fiecare an, în data de 26 octombrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Dumitru sau Sfântul Dimitrie.

Mesaje de Sfântul Dumitru pentru 26.10.2022

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru 2022

mesaje de sf dumitru

Mesaje de Sfântul Dumitru 2022

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Ce trebuie să porți de Sfântul Dumitru 2022

La mulți ani!   Si Sfântul Dumitru sa te călăuzească mereu!

Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Un cer albastru fără nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viată numai noroc si bucurie! La Mulți Ani, Dumitru!

Dumitru iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ți fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”.

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ți-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Dumitru!

De ziua numelui Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ți se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viată. La Mulți Ani, de Sfântul Dumitru!

La mulți ani Dumitru!!! Iți doresc tot ce iți dorești si toate visele tale sa devina realitate!

La Mulți Ani Dumitru si sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Felicitări pentru Dumitru, 26 octombrie 2022

Citeste si: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Dumitru 2022

mesaje la multi ani de sf dumitru

Mesaje de Sfântul Dumitru 2022

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Ce se mănâncă de Sfântul Dumitru 2022

De Sf. Dumitru, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Dumitru cât mai frumoasă!

Iubirea tăcută și nemărginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de tine, de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita/iubitul mea/meu!

Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Dumitru, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!

Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag...!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

Felicitări de Sfântul Dumitru, 26 octombrie 2022

Citeste si: Calendar ortodox 26 octombrie 2022. Ce sărbătoare este miercuri? Citeste si: Calendar ortodox 26 octombrie 2022. Ce sărbătoare este miercuri?

Mesaje de Sfântul Dumitru 2022

[Sursa foto: Freepik]

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ți se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani Dumitru!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani, Dumitru!

Urări de Sfântul Dumitru. Mesaje pentru Dumitru, 26.10.2022

sfantul dumitru 2022

Mesaje de Sfântul Dumitru 2022

[Sursa foto: Freepik]

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ți se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Dumitru pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum o Sărbătorile lângă cei dragi.

 

Abonează-te pe

Citește și:

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru 2022

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce trebuie să porți de Sfântul Dumitru 2022

Ce nu ai voie să faci de Sfântul Dumitru 2022

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri