Mellina părăsește Survivor România? Declarația șocantă a Războinicei: „Nu sunt bine, mi-e greu!”


Mellina a izbucnit în lacrimi după ce Războinicii au pierdut două jocuri de imunitate la rând.


In articol:

Mellina de la Survivor România a avut un moment de cădere după ce Războinicii au pierdut jocul de imunitate la o diferență considerabilă față de Faimoși. Aceasta a mărturisit, printre lacrimi, că trece printr-o perioadă dificilă și că este dezamăgită de faptul că nu a reușit să aducă niciun punct pe traseu în ultimul joc.

Războinica a adăugat că are momente în care simte că cedează din cauza condițiilor de mediu din Republica Dominicană și că aceste lucruri o împiedică să dea randament pe traseu.

„Mi-e foarte greu să vorbesc. Îmi pare rău că am pierdut și acest joc de imunitate. Îmi pare rău că nu reușim să ne concentrăm la finaluri. Într-adevăr, o să plece cineva de la noi, ăsta e jocul.

Eu nu sunt foarte bine emoțional, sincer vă zic, și nu știu ce să zic.

M-a consumat (n.r. jocul de imunitate), dar nu e doar asta. Sunt eu, nu știu, trec printr-un moment ciudat. Am mai trecut, și o să mai trec, că știu că sunt un om foarte sensibil, că de aia scriu muzică, știu că trebuie să scot din mine emoții.

Și acum simt că sunt foarte emotivă din orice lucru. Soarele ăsta mă dă pe spate, uneori nu reușesc să-mi susțin echipa foarte mult pentru că mă doboară soarele.

Mellina părăsește Survivor România?

Îmi pare rău că, după foarte mult timp, n-am reușit să aduc un punct. Măcar un punct, că nu mi s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Ăsta este jocul, ăsta e Survivor și nu știu ce să zic”, a declarat Mellina printre lacrimi.

Citeste si: Mellina a plâns în hohote la Survivor România! "Simt că nu mai este locul meu aici!"

Mellina, la un pas de eliminare în ultimul consiliu

A fost o săptămână dificilă pentru echipa Războinicilor, care s-a încheiat cu un Consiliu de eliminare plin de emoții pentru aceștia. Printre cei nominalizați, s-a aflat și Mellina, care a declarat înainte ca anunțul cu privire la concurentul eliminat să fie făcut, că trece printr-o perioadă dificilă, dar speră să își revină curând.

„Cred că se vede de la o poștă că nu sunt foarte bine, trec printr-un moment vulnerabil. Așa mă descarc eu, plângând, de aceea astăzi am plâns mai mult ca de obicei, că și de altfel plâng. Sunt într-un moment în care mă simt singură, simt că nu reușesc să mă mai conectez cu echipa. Asta este ceea ce simt eu, poate este greșit, poate nu este greșit.

Mellina părăsește Survivor România?

Citeste si: Sindy de la Survivor 2021 i-a căzut cu tronc lui Albert Oprea: "Pentru mine e fata perfectă..."

În schimb, pe traseu de fiecare dată mă concentrez și dau 100% din mine, orice ar fi. Și când au fost discuții în echipă și poate nu era echipa bine, reușeam să mă concentrez la final și să aduc punct. Când era echipa bine sau mai puțin bine reușeam să aduc punct pentru echipă”, a declarat Mellina în cadrul consiliului de eliminare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

RUNE: Horoscop 20 - 26 septembrie 2021. O zodie poate primi inelul de logodnă!

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe sucul de roșii

DESCOPERĂ: Cine este soțul Alinei Ceușan, RAUL TIȘA

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri