Cine este Mellina de la Survivor Romania 2021


Mellina Dumitru face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021, sezonul 2.


In articol:

Survivor România 2021 sezonul 2, este competiția ce lasă concurenții echipelor Războinicilor și cei ai Faimoșilor să-și învingă toate temerile și blocajele pe care le aveau în viață lor. Lupta pentru supremație și de fi simpatizați și votați de către publicul telespectator sunt cele mai râvnite lucruri pe care concurenții și le doresc în fiecare zi a vieții lor în Replublica Dominicană.

Cine este Mellina de la Survivor Romania 2021- sezonul 2?

Mellina Dumitru, concurenta de la Survivor România 2021 sezonul 2, a intrat în competiția supraviețuirii exact pe ultima sută de metri. Pentru că Szidonia Szasz, din cauza unor probleme de sănătate a trebuit să renunțe la concurs, Mellina a primit cu brațele deschise participarea la acest realty show. Chiar dacă este cunoscută publicului din România, Mellina a intrat direct în echipa Războinicilor și nu a Faimoșilor!

Hotărâtă de la bun început pentru a dovedi că poate face față aventurii vieții ei, deși pare o tipă firavă, în spatele acestei mignone se află defapt o leoaică ce poate fi un adversar competițional de temut. Melina are 33 de ani și este cântăreață, compozitoare și producător muzical. Piesa de succes ce a făcut-o cunoscută în urmă cu 6 ani a fost “Poză de album”, interpretată alături de Vescan.

“Am venit la Survivor România în prima faza pentru că mi-au plăcut foarte mult traseele. Va fi o experiență care mă va schimba!”, au fost declarațiile tinerei.

Intrată în competiția ce cu siguranță o să îi schimbe viața și o să prețuiască mult mai mult ceea ce are acasă, Mellina a dovedit că poate face unui astfel de concurs ce îți testează toate limitele.

Cu multe premii și festivaluri muzicale câștigate de-a lungul timpului, Mellina a demonstrat că poate fi o voce în aria muzicală a artiștilor autohtoni. Aceasta a terminat Şcoala Populară de Arte la secţia canto muzică uşoară. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri