Medicul Ion Alexie, despre vaccinul anti-COVID-19: "Oamenii trebuie să știe diferența..."


Medicul Ion Alexie din Las Vegas, vorbește despre vaccinul anti-COVID-19, dar și despre momentul când pandemia va lua sfârșit.


In articol:

Medicul român Ion Alexie care profesează în Las Vegas a vorbit pe rețelele de socializare despre pandemia de coronavirus, importanța vaccinului dar și despre sfârșit acestei etape dezastroase.

Medicul Ion Alexie, despre vaccinul anti-COVID-19

„În primul rând, vaccinul nu ar trebui să fie obligatoriu. Cine vrea să și-l facă, să și-l facă, cel puțin la început. În al doilea rând, aceste trei vaccinuri de la Pfizer, Moderna și AstraZeneca nu conțin niciun virus viabil. Deci, cine-și face vaccinul nu se poate îmbolnăvi de COVID-19, nu se poate infecta. Persoanele care sunt testate pozitiv, au fost testate pozitiv pentru că sunt infectate cu virusul.

Deci, nici testele PCR de după vaccinare nu or să fie pozitive dacă pacientul nu este infectat”, au fost cuvintele spuse de Ion Alexie pe o rețea de socializare.

Medicul Ion Alexe despre vaccinul
Medicul Ion Alexe despre vaccinul contra Covid-19[Sursa foto: captura video]

Citeste si: Femeie din Australia, depistată cu noua tulpină de COVID-19

„În al treilea rând, vaccinurile nu o să oprească infecția. Oamenii trebuie să știe diferența dintre infecție și boală.

Definiția de infecție înseamnă că un virus, o bacterie sau un alt organism intră în corpul nostru. Deci, ca să oprim virusul să intre în faringele nostru sau în nas, gură sau ochi trebuie să folosim niște bariere mecanice, adică să-l oprim mecanic să nu intre în corpul nostru. Trebuie să folosim măști, vizoare, ochelari, să închidem gura. Cu alte cuvinte, să încercăm să oprim virusul să intre în corpul nostru.
Odată ce a intrat în corpul nostru, prin nas sau prin gură, automat am devenit infectați. Asta e definiția infecția, virusul a intrat în noi.

medic ion alexie despre vaccin anti covid 19
Medicul Ion Alexie vorbește despre pandemia de COVID-19 dar și despre vaccinul minune[Sursa foto: PixaBay]

În condițiile în care virusul se multiplică la un număr destul de mare, va fi detectat de testele PCR și vom fi testați pozitiv. Asta se întâmpli și dacă am făcut, și dacă nu am făcut vaccinu”, a specificat medicul.

„Vaccinul ne ajută să facem anticorpi și, în momentul în care ne vom infecta, noi imediat cu anticorpii vom începe să-l distrugem cât de repede poate corpul nostru. Cu alte cuvinte, nu o să-i dăm șansa să se multiplice la numere foarte mari în nazofaringele nostru și o să-i dăm șanse mult mai mici să intre în plămâni sau în sânge și să ne îmbolnăvească”, a precizat Ion Alexie.

Medicul Ion Alexie, despre sfârșitul pandemiei de COVID-19

„Definiția de boală este o persoană care s-a infectat și acum are simptome. Vaccinurile ne vor ajuta să nu ne îmbolnăvim rău. Pe măsură ce mai mulți oameni se vaccinează și devin imuni și mai mulți oameni se infectează și devin imuni, imunitatea în grupul nostru, țara noastră, orașul nostru va fi din ce în ce mai mare, deci numărul de virusuri din societate va scădea. De ce va scădea? Pentru că nu are timp să se mai multiplice. Când infectează o persoană care are imunitate, automat va fi distrus mai repede și nu va avea șanse să se multiplice la numere de miliarde ca să infecteze mai mulți oameni.

Citeste si: Medicul Adrian Marinescu, la o zi de la vaccinare: „Din fericire..."

medic ion alexie vaccin anti covid 19
Medicul Ion Alexie a declarat că oamenii se pot infecta și după ce se vaccinează anti-COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

În momentul în care 80-90% din populație va fi imună, fie prin vaccinare, fie prin infecție, numărul infecțiilor va scădea foarte mult și probabil ne vom putea relua viața la normal”, a declarat Ion Alexie.

„Încă o dată, doctorii din România care au testat pozitiv după vaccinare nu au testat pozitiv din cauza vaccinării și nu au testat pozitiv pentru că vaccinul nu a fost bun. Cel mai probabil, vaccinul va fi bun, dar oamenii vor continua să testeze pozitiv chiar și după al doilea vaccin. Este important pentru că dacă mulți continuă să se infecteze și să devină pozitivi, oamenii vor crede că vaccinul nu lucrează. Nu este adevărat”, a concluzionat medicul Ion Alexie.

 


Abonează-te pe

Citește și:

COVID-19 Anglia: O nouă măsură împotriva infectării cu COVID-19

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Adrian Streinu-Cercel, despre momentul în care s-a vaccinat anti-COVID-19: "Din momentul în care..."

Vaccinul este obligatoriu! În ce țară s-a luat această măsură?

Când se redeschid școlile în România?! Ministrul Educației a făcut anunțul: "Acesta trebuie să fie..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri