Medicii au tras semnalul de alarma pentru femeile care poarta sutien mai mult de cinci ore pe zi


Dupa un studiu de 15 ani, oamenii de stiinta au tras un semnal de alarma: ziua de 13 octombrie in care toate femeile renunta la sutien nu ar trebui sa fie singura cu acest obicei.

Oamenii de stiinta au afirmat ca purtarea sutienului de la o varsta frageda nu ajuta dezvoltarea pieptului si nu previne sanii de la a deveni mai lasati. Mai mult, durerile de spate nu sunt nici ele evitate prin purtarea sutienului.

Un studiu care s-a intins de-a lungul a 15 ani in legatura cu efectele sutienelor a condus la o concluzie sigura, care vizeaza mai ales femeile purtatoare de sutien pentru peste cinci ore zilnic.

Cercetatorul Jean-Denis Rouillon a marturisit: "Medical, fizic, anatomic, sanii  nu castiga nimic prin negarea gravitatiei. Mai mult, devin mai lasati atunci cand sunt tinuti mult in sutien."

Exista si alte persoane specializate care dau acelasi sfat femeilor. Dr. Stafford Broumand a declarat: "Pentru femeile mai tinere, sa nu poarte sutien va conduce la cresterea productiei de colagen si a elasticitatii, care imbunatateste ridicarea sanilor atunci cand sunt in plina dezvoltare."

Sursa: healtyfoodteam.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri