Meda a părăsit platoul emisunii Puterea Dragostei după ce a detonat bomba! “Alexandra este încă îndrăgostită de Nicos”


Puterea Dragostei 16 februarie - Meda o acuză pe Alexandra că încă are sentimente față de Nicos, actualul ei iubit!


In articol:

Cea mai nouă emisiune Purerea Dragostei a scos din nou un scandal la iveală între Alexandra și Meda. Cum în gala eliminatorie s-au luat la bătaie, iar Meda din cauza dezechilibrării a căzut la pamânt, acum concurentele au mai avut o dispută dură. Scandalul a pornit încă din culisele emisiunii când ele încercau să aibă o conversație pe un ton normal.

Meda o acuză pe Alexandra că aceasta este încă îndrăgostită de Nicos…

Puterea Dragostei 16 februarie- Scandal între Meda și Alexandra... pentru Nicos!

Citeste si: Puterea Dragostei 15 februarie- Răfuială financiară între Cristian Comanici vs Nicos și Cristian Marinescu! “Tu nu ai contul nici măcar pe zero, pentru că ești plin de datorii!”

Meda: “Voi aveți pretenții ca eu să vorbesc atunci când aveți voi chef?! Voi credeți că noi suntem aici la grădiniță? Ce credeți voi că vreți să faceți? Uitați-vă puțin la voi și gândiți înainte să vorbiți. Vorbesc când am eu chef și voi o să vorbiți cu mine când am eu chef! Ce vrei Alexandra să demonstrezi, că am dreptate?! Da, eșți încă îndrăgostită de Nicos! Ești atât de invidioasă că eu am ajuns aici, încât ai ajuns să îmi spui tu mie că îl decad, că îl trag în jos..

că am fost ultima lui variantă. Nu îți este rușine, fetițo să vorbești lucrurile astea?! Toate acțiunile pe care tu le faci se îndreaptă către Nicos. Prin tot ceea ce spui și ceea ce faci, îmi dai singură dreptate!”

Citeste si: Puterea Dragostei 15 februarie- În gala eliminatorie Alexandra a părăsit platoul emisiunii după ce s-a luat la bătaie cu Meda!

După acest discurs, Alexandra apare în culise. Discuția aprinsă a continuat pe un ton asurzitor, în condițiile în care cele două concurente au avut ceva important de împărțit conform spuselor Medei. Cu o gelozie imensă, după atâtea leșinuri și scenarii pe care le-a făcut în emisiunea Puterea Dragostei, Meda și-a găsit puterea de a o confrunta din nou pe Alexandra.

Alexandra: “Dă-ți cu “reveneală”! îți mulțumesc că îmi dai statutul de “importantă” în casă. (…) La început am fost îndrăgostită de Nicos! Tu în momentul de față cauți ceartă cu mine!”

Meda: “Tu nu ești un subiect interesant pentru mine.”


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cum să alegi pantofii cu toc confortabili

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

DESCOPERĂ: Cum să mergi corect pe tocuri înalte. Trucuri și sfaturi pentru a rezista ore în șir încălțată în pantofi

DESCOPERĂ: Metode prin care îți crești încrederea în tine. Idei și sfaturi pentru a îmbunătăți stima de sine

CITEȘTE: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

DESCOPERĂ: Cum afli ce tip de siluetă ai și cum să alegi hainele în funcție de forma corpului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri