Maurice Munteanu recunoaște că a plătit pentru servicii intime: „Asta nu e o chestie de ascuns”


Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a răspuns, în cadrul unei emisiuni, celor mai incomode întrebari


In articol:

Maurice Munteanu este poate cea mai asumată persoană publică din câte există în lumea mondenă românească. Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit cât se poate de liber și deschis despre subiectele pe care multe persoane le consideră de-a dreptul intime și de neabordat.

Citeste si: Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme! Care este secretul juratului de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Maurice Munteanu recunoaște că a plătit pentru servicii sexuale

Maurice Munteanu recunoaște că a plătit pentru servicii sexuale

[Sursa foto: Captură YouTube]

Maurice Munteanu recunoaște că a plătit pentru servicii sexuale

Invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Maurice Munteanu a făcut dezvăluiri fără perdea despre relațiile intime pe care le-a avut.

Fashion editorul a recunoscut, în acest context, că a plătit pentru servicii sexuale, considerând acest lucru ca fiind normal, chiar dacă multe persoane nu recunosc, la rândul lor, că au făcut la fel.

„Nu mi s-au oferit bani pentru favoruri sexuale, însă am dat eu. Da, evident. Să știi că foarte mulți oameni dintre cei pe care îi cunosc fac asta, dar nu recunosc. Eu recunosc, da, am plătit.

Dar care e problema, mi se pare o chestie igienică. Asta nu e o chestie de ascuns. Cineva m-a contactat pe Instagram și mi-a zis că un masaj e 300 de euro.

Aoleu, cam scump masajul, că vine un tip la mine și fac și eu masaj, mai mult partea de kineto că am o spondiloză cervicală și mă costă ședința 110 lei. Ce masaj e ăla de 300 de euro.

De fapt, îmi propunea un sex contra cost. Eu nu condamn lucrurile astea, ba din contra. Doar că era boxa personajul. Că nu făcea 300 de euro. Făcea cam la 30, nici măcar, impozitabil. Altfel, Doamne Ajută, știi vorba, sky is the limit", a spus Maurice Munteanu în cadrul emisiunii amintite mai sus.

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram! La cine se referă fashion editorul: „Eu nu vă pot da decât block!”

Maurice Munteanu recunoaște că a plătit pentru servicii sexuale

Maurice Munteanu recunoaște că a plătit pentru servicii sexuale

[Sursa foto: Captură YouTube]

Maurice Munteanu își asumă, din nou, orientarea sexuală

Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit, cu fiecare ocazie pe care a avut-o, foarte deschis despre orientarea sa sexuală. În toate emisiunile la care a participat a avut aceeași întrebare, astfel că, fără ezitare, fashion editorul a povestit cu lux de amănunte poziția sa din punct de vedere sexual.

„Mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Nu știam cum să interpretez toată afacerea asta. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Pentru mine nu este o problemă, m-am tot săturat să explic asta, evident că ține foarte mult de educație. Din păcate, în România ne lovim la tot pasul de tipul ăsta de mentalități. Mă dezgustă ultra naționalismul, mă dezgustă foarte tare oamenii care aruncă cu piatra. Mă dezgustă afirmațiile că iubirea se naște doar dintre un bărbat și femeie. Pe unii i-au făcut să dispere, să tacă sau să plece. Nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră”, a explicat și de această dată fashion editorul.


Abonează-te pe

Citește și:

Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei! Ce a spus concurenta despre ea: „Ralucăi îi plac manelele...”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Maurice Munteanu a slăbit enorm! Cum arată acum juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Maurice Munteanu, impresionat de o concurentă de la Bravo, ai stil!: „Cea mai bună din sezonul 7. Punct”

„Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri