Ministerul Sănătății nu recomandă măștile cu supapă în lupta împotriva Coronavirusului.
Ministerul Sănătății a făcut un anunț important și totodată neașteptat despre măștile cu supapă. Oficialii au dărâmat mitul conform căruia acest tip de mască ar fi mai eficient în lupta împotriva coronavirusului.
„Sunt recomandate măștile cu supapă împotriva COVID-19? Nu, măștile cu supapă nu sunt recom andate pentru a fi utilizate în contextul pandemiei de coronavirus. Aceste măști sunt destinate lucrătorilor industriali pentru a preveni respirația prafului și particulelor în timp ce supapa se închide la inhalare.
Citeste si: Expert în sănătate publică, despre vaccinul AstraZeneca: "Eficacitatea este mai mare..."
Tratament minune anti-COVID, descoperit într-un spital din Tel Aviv: „Se folosește sub formă de inhalații”
Cercetătorii din Israel au descoperit un nou tratament anti-Covid la Spitalul Ichilov din Tel Aviv.
A fost descoperit un tratament minune împotriva coronavirusului în Spitalul Ichilov din Tel Aviv. Doctorul personal al premierului Benjamin Netanyahu a declarat pentru Gândul.ro că este vorba despre medicamentul EXO CD-24, ce conține o substanșă proteică folosită în cercetările despre cancer.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
„Un profesor de la acest spital a folosit această substanță proteică, folosită mai mult pentru cercetarea cancerului, pe 30 de pacienți cu COVID-19, cu o formă de boală medie spre severă, ce nu erau dependenți de oxigen. În două zile, acești bolnavi au reacționat extraordinar și în patru zile deja 29 dintre ei au fost acasă. De altfel, și pacientul numărul 30 a ajuns acasă în cea de-a cincea zi. Este o substanță ieftină și ușoară care se folosește sub formă de inhalație o dată pe zi, timp de cinci zile. A fost un experiment doar pe 30 de bolnavi, însă pentru a continua această cercetare trebuie să fie făcută pe sute de bolnavi”, a explicat medicul Herman Berkovitz pentru GÂNDUL.
Citeste si: Dr. Virgil Musta despre vaccinarea anti-COVID-19: „Am avut persoane care aveau boala dovedită..."
Experimentul trebuie realizat pe sute de pacienți
„ Dacă experimentul pe sute de bolnavi va da rezultate, atunci putem spune că într-adevăr am reușit. Foarte multe medicamente au fost experimentate în acest an pandemic, în toată lumea, însă, din păcate, foarte puține ajută. Cel mai probabil, Ministerul va da aprobare săptămâna viitoare și atunci se vor face experimente pe sute de bolnavi”,