Mary de la "Puterea Dragostei" sare în apărarea Ștefaniei: "Au trecut 10 luni de atunci, dacă voia să facă public putea"


După ce toată lumea a aflat că Ștefania, fostă concurentă "Puterea Dragostei" a fost bătută cu bestialitate, Mary, prietena ei, îi sare în ajutor.


In articol:

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Ștefania, cea care a participat în sezonul unu al show-ului "Puterea Dragostei", a fost bătută crunt de fostul iubit. Mary, prietena victimei și concurentă a aceluiași format, îi ia apărarea frumoasei brunete, după ce aceasta și-a găsit curajul de a vorbi despre calvarul prin care a trecut.

Citeste si: Ștefania de la Puterea dragostei, desfigurată din cauza lui Jador?: „Poza a fost făcută în pat”

Ce a declarat Marinela Mavrodin, actuala concurentă de la "Puterea Dragostei"

”Indiferent că respectivul o s-o sune și o s-o amenințe, ea o să vă dea răspunsul. Eu dacă aș fi fost în locul ei, aș fi făcut public din prima zi, n-aș fi stat nicio secundă, dar n-ai de unde să știi ce decizii ai lua dacă tu nu ești în situația respectivă.

Să-și asume ceea ce a făcut, măcar în al 12-lea ceas. Chiar dacă a apărut atât de târziu, să spună mulțumesc și să-i spună Ștefaniei mulțumesc, pentru că a târât singură această povară și nu a spus nimănui, nu a știut decât familia ei și câțiva prieteni.

stefania fosta concurenta puterea dragostei
Ștefania, fostă concurentă "Puterea Dragostei", a fost bătută de fostul iubit[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mai mult de atât nu vă pot spune, cu toate că eu cunosc extrem de multe, știu foarte multe.

Mi-a fost foarte greu să fac acest vlog, pentru că nu știu cum să-mi aleg cuvintele în așa fel încât să nu o deranjez pe ea, în așa fel încât să nu spun ceva ce nu și-ar dori.”, au fost cuvintele lui Mary, după ce s-a aflat că prietena ei a fost bătută cu bestialitate.

Citeste si: Ștefania de la Puterea dragostei a ajuns pe masa de operație, după ce a fost bătută

Cât despre fostul iubit al Ștefaniei, Mary a comentat: „Am văzut că s-a încercat să fie scos curat din această poveste. Sunt câteva persoane care încearcă asta. Însă vorbesc imaginile și dovezile pe cere le deține Ștefi. Dacă era bărbat, atunci când era sunat de WOWbiz ar fi putut să recunoască. Evenimentul s-a petrecut în București, ea era în club singură și el era la fel. Un bărbat a venit la el și i-a zis că Ștefania este în nu știu ce fel. Acest om a fost orbit de gelozie încât a luat-o și a dus-o la el acasă și acolo s-a petrecut scena dramatică. A fost luată direct de păr, a fost tunsă cu o forfecuță de unghii. A fost bătută la modul că era leșinată pe jos și el tot dădea. Ea a așteptat ca el să termine. La un moment dat i-a pus forfecuța la nas și i-a zis că o să-i taie nasul, ca de fiecare dată când o să se uite în oglindă să-și amintească de el”.

Mary și Ștefania Puterea Dragostei
Mary și Ștefania în cadrul show-ului "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marinela mai spune că și părinții Ștefaniei suferă îngrozitor, chiar dacă aceștia nu își fac apariția pentru a povesti ce este în sufletul lor. 

Citeste si: Ștefania, fostă concurentă "Puterea dragostei" a trecut prin momente tulburătoare

De asemenea, prietenia Ștefaniei susține că știe cine a făcut publice fotografiile în care fosta concurentă "Puterea Dragostei" apare plină de vânătăi, dar că nu este foarte sigură.

„Bănuiesc în momentul de față cine a dat pozele. Nu știu sigur cine a dat pozele, dar bănuiesc pe cineva. Încă nu zic până nu sunt 100% sigură. E o persoană despre care știu sigur că avea pozele. Când ea iese din emisiune o să vă răspundă la toate întrebările", a spus Mary.


Abonează-te pe

Citește și:

Ștefania de la Puterea dragostei, desfigurată din cauza lui Jador?: „Poza a fost făcută în pat”

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Coteanu de la Puterea dragostei a devenit tată pentru prima dată: „Toată viața mea”

Livian de la Puterea dragostei, întâlnire neașteptată în Istanbul: „Bianca fără Livian și Livian fără Bianca nu există”

Berna de la Puterea dragostei vrea să își facă o operație estetică: „Să-i arăt lui Philip ce a pierdut”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru următorii 13 ani: „E sfârşitul lumii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri