Mary de la Puterea Dragostei, despre relația de acum cu Robert! ”Nu mă așteptam ca relația noastră...”


Mary a făcut declarații despre relația ei cu Robert, la aproape trei luni de când sunt un cuplu și la mai bine de o lună de când au părăsit Puterea Dragostei.


In articol:

 

Mary și Robert au format un cuplu la Puterea Dragostei. Au plecat împreună din show și și-au continuat relația afară. Mary, care este din Brăila, s-a mutat în București la Robert, iar relația lor pare a fi tot mai frumoasă.

Zilele trecute, Mary a făcut un live de la cursurile de make-up pe care le urmează, în care făcea o demonstrație chiar pe ea. A fost momentul în care a povestit și despre relația ei cu Robert.

”Ne înțelegem foarte bine. Nu mă așteptam ca relația noastră să fie atât de frumoasă. Fiecare își vede de treaba lui, eu m-am apucat de cursuri de machiaj, avem și multe planuri împreună”, a povestit Mary despre viața cu Robert la aproape trei luni de relație.

Citeste si: Manuela de la Puterea dragostei, prinsă într-o cameră de hotel cu un fost concurent! Cum a reacționat

Citeste si: Primele reacții ale concurenților, după ce Ligi a fost eliminată: „E aerul mai curat, nu mai este silicon...”

De altfel, recent, Mary și Robert au fost și într-un live pe pagina de facebook WOWbiz.ro și au vorbit despre faptul că se gândesc la căsătorie și că îți fac planuri pentru o viață împreună.

Mary și Robert de la Puterea Dragostei și-au ales nașii

Mary și Robert au rămas prieteni cu Bianca și Livian. De altfel, mai în glumă, mai în serios, le spun acestora ”nașii noștri”. Asta și pentru că Bianca și Livian sunt iubiți dinaintea lui Mary cu Robert.

”Nașii noștri sunt Bianca și Livian. Așa le spunem noi. Cam atât. Dușmani sunt mulți. Nu știu dacă le pot spune dușmani. În afara casei ne înțelegeam bine, în emisiune se schimbau. Băieții, în special. Bogdan Mocanu ne-a tot făcut probleme, s-a băgat în relația noastră. Glumițe interpretabile, iar Robert nu le înțelegea. Nu se putea pune problema unei relații cu Mocanu. Nu cred că m-aș mai întoarce.

Am rămas în emisiune pentru Robert, pentru el am și plecat”, a povestit Mary la un moment dat despre concurenții de la Puterea Dragostei.


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Pirui, apariție controversată în emisiunea Puterea Dragostei

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei! "Nu o vreau. E o îmbârligătoare" Vezi care e concurenta pe care o doreşte lângă Livian! "Ea...

Roxana de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane? Fotografia care le-a atras atenția fanilor: „Ai exagerat cu buzele și cu sânii”

S-a aflat tot ce a făcut Andra de la Puterea Dragostei în Dubai! Imagini BOMBĂ cu tânăra! Mocanu a rămas fără cuvinte! "A primit..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

// Mesaje de LA MULȚI ANI! // pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri