Mărturisirile incredibile ale unei femei care a deveni mamă: ”Eu şi iubitul meu n-am mai făcut sex de doi ani de zile!”


Mărturisirile incredibile ale unei femei care a deveni mamă: ”Eu şi iubitul meu n-am mai făcut sex de doi ani de zile!”

O femeie care a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu doi ani de zile a vorbit despre schimbările care i-au afectat viaţa după ce a născut.

Melissa Braithwaite, în vârstă de 27 de ani, din Ealing, Londra, şi iubitul ei, Jamie, sunt împreună de aproape 13 ani, iar în urmă cu doi ani de zile viaţa lor s-a schimbat total. Cel puţin în ceea ce priveşte viaţa sexuală, întrucât cei doi n-au mai întreţinut relaţii intime, scrie WOWbiz.ro

Dacă înainte de a deveni părinţi, cei doi se mândreau cu o viaţă sexuală activă, ulterior partidele de amor au devenit doar istorie.

S-au cunoscut la şcoală, pe când erau doar adolescenţi şi nu puteau să-şi ţină departe mâinile unul de altul. Totul s-a schimbat, însă, după ce Melissa a născut.

”Eram foarte îndrăgostiţi. Ne-am mutat împreună când aveam doar 16 ani. Făceam sex des şi eram fericiţi. chiar şi atunci când am rămas însărcinată, în primele trei luni, aveam relaţii ca de obicei, de trei ori pe săptămână.

Ulterior, după ce am născut, am început să facem dragoste o dată pe săptămână. Am încercat să găsim poziţii confortabile.”, a mărtusiti ea despre cea mai dificilă perioadă din viaţa ei.

Deşi a suferit în tăcere şi s-a gândit chiar că iubitul ei are pe altcineva, Melissa a găsit puterea de a vorbi deschis despre problemele care o macină, iar acum se străduiesc să reaprindă pasiunea.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul Tibetan si secretele lui: Fiecare persoana are o sarcina karmica pe care trebuie sa o incheie

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Cate kilograme trebuie sa slabeasca Cristina Siscanu dupa sarcina! Vedeta va demara in forta procesul de slabire!

Cum si-a revenit Ilinca Vandici dupa sarcina? Dieta ei minune

Gabi Cristea, la cumparaturi pentru fetita ei! A intrat pe ultima suta de metri cu sarcina si face ultimele pregatiri! S-a topit cand a vazut rochite si pantofiori pentru micuta...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum a luat naștere cafeaua. Boabele au fost mâncate pentru prima dată, crude

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri