Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor despre Ilinca Vandici: „Este femeia perfectă!” EXCLUSIV


Foștii concurenți de la Survivor, Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu, au fost provocați să caracterizeze cele mai frumoase femei din showbiz.


In articol:

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu, doi dintre cei mai iubiți concurenți ai show-ului Survivor România, au fost provocați de Thalida Trofin, să caracterizeze, în câteva cuvinte, cele mai frumoase femei din showbiz.

Cei doi foști concurenți ai show-ului de supraviețuire au acceptat provocarea cu zâmbetul pe buze, spunând, fără nicio ezitare, ce părere au despre fiecare vedetă în parte.

Auzind numele „ Ilinca Vandici ”, Ștefan Ciuculescu a avut o reacție neașteptată. Faimosul nu a contenit cu laudele la adresa frumoasei prezentatoare, spunând că, din punctul lui de vedere, Ilinca Vandici întruchipează femeia perfectă.

stefan ciuculescu despre ilinca vandici

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Carmen de la Sălciua: „Am văzut că are foarte multe operații estetice...” EXCLUSIV

Mai mult, fostul concurent de la Survivor ne-a mărturisit că a visat întotdeauna ca numele de familie al prezentatoarei Tv să se transforme în...Ciuculescu, însă s-a resemnat deja cu gândul că acest vis nu mai poate deveni realitate, întrucât Ilinca Vandici este într-o altă relație.

„Este o femeie elegantă, cu stil, cu gust, cu prestanță, este femeia perfectă din punctul meu de vedere”, spune Ștefan Ciuculescu despre Ilinca Vandici.

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor despre Ilinca Vandici

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor, despre Elena Marin: „Așa nu! Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic! Exclusiv!

Marius Crăciun: „Este foarte feminină, foarte frumoasă, pare că este deschisă, dar nu cât să te lase să te apropii de ea...”

Marius Crăciun a fost întru totul de acord cu Ștefan, adăugând că, într-adevăr, Ilinca Vandici are toate ingredientele unei femei de care te poți îndrăgosti iremediabil. Războinicul a caracterizat-o pe frumoasa prezentatoare a show-ului „Bravo ai stil! Celebrities” ca fiind o femeie misterioasă, cu stil, care știe exact cât de mult ar trebui să se lase descoperită pentru a cuceri un bărbat.

marius craciun despre ilinca vandici

„Este foarte feminină, foarte frumoasă, pare că este deschisă, dar nu cât să te lase să te apropii de ea sau să o cunoști atât de bine, doar atât cât ar vrea ea și pe cine ar vrea ea. Este misteriosă și te face să vrei să o cunoști, dar te și întrebi oare vrea, m ă lasă, îmi permite?”, spune Marius Crăciun.

Citeste si: Maria Chițu, despre concurenții care au impresionat-o la Survivor România 2021. Ce spune Războinica despre Culiţă Sterp


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Acuzații ȘOC în familia lui Mihai Petre! Poliția a intrat pe fir!

CITEȘTE: Cine este iubitul Otnielei Sandu, RADU CONSTANTIN

CITEȘTE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

30 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. Află ce zodie primeşte un bonus substanţial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri