Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor despre Ilinca Vandici: „Este femeia perfectă!” EXCLUSIV


Foștii concurenți de la Survivor, Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu, au fost provocați să caracterizeze cele mai frumoase femei din showbiz.


In articol:

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu, doi dintre cei mai iubiți concurenți ai show-ului Survivor România, au fost provocați de Thalida Trofin, să caracterizeze, în câteva cuvinte, cele mai frumoase femei din showbiz.

Cei doi foști concurenți ai show-ului de supraviețuire au acceptat provocarea cu zâmbetul pe buze, spunând, fără nicio ezitare, ce părere au despre fiecare vedetă în parte.

Auzind numele „ Ilinca Vandici ”, Ștefan Ciuculescu a avut o reacție neașteptată. Faimosul nu a contenit cu laudele la adresa frumoasei prezentatoare, spunând că, din punctul lui de vedere, Ilinca Vandici întruchipează femeia perfectă.

stefan ciuculescu despre ilinca vandici

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Carmen de la Sălciua: „Am văzut că are foarte multe operații estetice...” EXCLUSIV

Mai mult, fostul concurent de la Survivor ne-a mărturisit că a visat întotdeauna ca numele de familie al prezentatoarei Tv să se transforme în...Ciuculescu, însă s-a resemnat deja cu gândul că acest vis nu mai poate deveni realitate, întrucât Ilinca Vandici este într-o altă relație.

„Este o femeie elegantă, cu stil, cu gust, cu prestanță, este femeia perfectă din punctul meu de vedere”, spune Ștefan Ciuculescu despre Ilinca Vandici.

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor despre Ilinca Vandici

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor, despre Elena Marin: „Așa nu! Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic! Exclusiv!

Marius Crăciun: „Este foarte feminină, foarte frumoasă, pare că este deschisă, dar nu cât să te lase să te apropii de ea...”

Marius Crăciun a fost întru totul de acord cu Ștefan, adăugând că, într-adevăr, Ilinca Vandici are toate ingredientele unei femei de care te poți îndrăgosti iremediabil. Războinicul a caracterizat-o pe frumoasa prezentatoare a show-ului „Bravo ai stil! Celebrities” ca fiind o femeie misterioasă, cu stil, care știe exact cât de mult ar trebui să se lase descoperită pentru a cuceri un bărbat.

marius craciun despre ilinca vandici

„Este foarte feminină, foarte frumoasă, pare că este deschisă, dar nu cât să te lase să te apropii de ea sau să o cunoști atât de bine, doar atât cât ar vrea ea și pe cine ar vrea ea. Este misteriosă și te face să vrei să o cunoști, dar te și întrebi oare vrea, m ă lasă, îmi permite?”, spune Marius Crăciun.

Citeste si: Maria Chițu, despre concurenții care au impresionat-o la Survivor România 2021. Ce spune Războinica despre Culiţă Sterp


Abonează-te pe

Citește și:

ANDA ADAM: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Andreea Antonescu, ipostaze sexy, cu burtica la vedere! Cum s-a pozat vedeta însărcinată în 5 luni?

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Cine este RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu. "Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate"

CV IOANA FILIMON: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Mario Simen, la “În oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive "M-a durut chestia aia, oarecum m-am simțit așa, abandonat. Cred că ăla e cel mai greu moment din viața mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri