„Măritată, e mai multă responsabilitate, mai faci un curat, trebuie să ai grijă de piață, copilul nu mai zic.” Mara Bănică a vorbit despre cum a fost cerută în căsătorie!

„Măritată, e mai multă responsabilitate, mai faci un curat, trebuie să ai grijă de piață, copilul nu mai zic.” Mara Bănică a vorbit despre cum a fost cerută în căsătorie!
„Măritată, e mai multă responsabilitate, mai faci un curat, trebuie să ai grijă de piață, copilul nu mai zic.” Mara Bănică a vorbit despre cum a fost cerută în căsătorie!

Mara Bănică este cunoscută pentru deschiderea și sinceritatea sa, fiind una dintre cele mai transparente persoane publice.

Ea nu a ezitat niciodată să împărtășească detalii din viața sa personală, ceea ce a contribuit în mod semnificativ la iubirea publicului față de ea.

Citește și: „Am slăbit 13 kg în două luni. Am un program în care mănânci, nu te înfometezi. Nicio dietă nu înseamnă înfometare.” Mara Bănică, secretul unei siluete de invidiat! Cum a reușit vedeta să slăbească

Mara Bănică a vorbit despre cum a fost cerută în căsătorie

Recent, Mara Bănică a fost invitată în emisiunea moderată de Adiță Voicu, unde a dezvăluit mai multe aspecte interesante din viața sa. Printre subiectele discutate s-a numărat și relația ei cu soțul său, cu accent pe momentele surprinzătoare și inedite din parcursul lor. Totul a început cu povestea emoționantă a cererii în căsătorie, iar apoi au continuat cu detalii despre cununia religioasă care a marcat un moment special în viața lor.

„Sunt într-o relație de iubire cu soțul. Măritată, e mai multă responsabilitate, mai faci un curat, trebuie să ai grijă de piață, copilul nu mai zic. Eu am fost cerută de soție prin poștă. Soțul meu locuia în Germania la vremea respectivă și mi-a trimis verighetele prin poștă. I-a rugat pe ăștia de la firma de la care a luat verighetele să scrie pe o foaie de hârtie și să pună în plic Mara Bănică, de bună voie și nesilită de nimeni, vrei să fii soția mea la bine și la rău? Coletul nu mai ajungea, așa

că s-au pierdut verighetele alea. Oamenii ne-au trimis altele, cu aceeași cerere în căsătorie. Soțul meu are chestia asta să facă surprize când nu te aștepți. Stai să vezi cum am ajuns să ne cununăm la biserică. Era vineri după-amiaza, scoteam sau băgam o varză cu ciolan la cuptor. Mi-a zis că următoarea zi ne căsătorim la biserică, la ora 14:00.”, a povestit Mara Bănică, la Fiță cu Adiță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mara Bănică a vorbit despre al treilea copil

Mara Bănică este o mămică fericită cu doi copii minunați, un băiat și o fată, pe care îi iubește enorm. Fiecare zi petrecută de ei îi aduce bucurii și momente de neuitat în viața ei.

Într-un interviu recent, când a fost întrebată despre posibilitatea de a adăuga un al treilea membru la familia sa, Mara Bănică nu a ezitat să împărtășească cu sinceritate gândurile sale.

„E o discuție, să știi că ne-am pus problema asta.Mai am niște ovule congelate și le vom ține 5 ani, așa e procedura și pe măsură ce trece fiecare an, eu deja am intrat în al doilea, mă gândesc că până la urmă tot o crimă e.

Pe de altă parte, mă gândesc nu la faptul că mi-e mie greu sau că nu mă duce organismul, ci la faptul că fac 50 de ani și am doi copii și aș vrea să îi aduc cât mai târziu în momentul în care eu nu o să mai fiu. E singurul motiv pentru care pun întrebări așa.", a declarat Mara Bănică, pentru WOWnews.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: „Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac.” Care este ultima dorință a Ronei HartnerCitește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„De ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă?” Andreea Marin a stârnit controverse pe rețelele de socializare, după ce și-a felicitat fiica

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Gestul controversat făcut de Sânziana Negru la Electric Castle 2024 Sper sa fie trasă la răspundere pentru acest comportament

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. „Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies