Mario Testino pentru Wolford! Iata ce presupune noua colaborare!


Mario Testino, fotograf de moda de renume international, aduce un suflu nou in limbajul vizual al brandului Wolford in noua colaborare inceputa in acest an.

 

Imaginile sale ajung la esenta  unei feminitati emotive, cu incredere in sine, senzuala si estetica fiind in acelasi timp eleganta si provocatoare. Modele clasice Wolford de dresuri, precum si lenjerie si body wear imbraca femeile ca o  a doua piele, in timp ce subliniaza frumuseţea unica si atractia femeii moderne. Fotografiile lui Testino creeaza o sinergie vizuala unica a produselor cu personajele si vor fi prezentate la nivel mondial in buticuri Wolford, la partenerii comerciali, in reclame, clipuri video si canale de social media.
"Suntem foarte incantati de parteneriatul nostru cu Mario Testino, care este un astfel de fotograf de top in moda internationala. Noul limbaj vizual va consolida in mod semnificativ prezenţa emoţionala a brandului Wolford si va inspira clienţii nostri din intreaga lume", a declarat Axel Dreher, purtatorul de cuvânt al board Wolford.
Mario Testino este unul dintre fotografii cei mai influenti din lume.
Munca sa a fost prezentata in intreaga lume in reviste de la Vogue la Vanity Fair si a contribuit la succesul multor case de moda si frumusete prin campaniile de publicitate care i-au purtat semnatura. Ca fotograf de portret Mario Testino lucreaza cu actori, modele si celebritaţi ale momentului din intreaga lume si le-a captat in unele dintre cele mai reprezentative imagini ale timpului nostru. www.mariotestino.com
Foto: Mario Testino
Model: Caroline Winberg

Imaginile sale ajung la esenta  unei feminitati emotive, cu incredere in sine, senzuala si estetica fiind in acelasi timp eleganta si provocatoare.

Modele clasice Wolford de dresuri, precum si lenjerie si body wear imbraca femeile ca o  a doua piele, in timp ce subliniaza frumuseţea unica si atractia femeii moderne. Fotografiile lui Testino creeaza o sinergie vizuala unica a produselor cu personajele si vor fi prezentate la nivel mondial in buticuri Wolford, la partenerii comerciali, in reclame, clipuri video si canale de social media. 

" Suntem foarte incantati de parteneriatul nostru cu Mario Testino, care este un astfel de fotograf de top in moda internationala.
Noul limbaj vizual va consolida in mod semnificativ prezenţa emoţionala a brandului Wolford si va inspira clienţii nostri din intreaga lume
", a declarat Axel Dreher, purtatorul de cuvânt al board Wolford. 

Mario Testino este unul dintre fotografii cei mai influenti din lume. Munca sa a fost prezentata in intreaga lume in reviste de la Vogue la Vanity Fair si a contribuit la succesul multor case de moda si frumusete prin campaniile de publicitate care i-au purtat semnatura.
Ca fotograf de portret Mario Testino lucreaza cu actori, modele si celebritaţi ale momentului din intreaga lume si le-a captat in unele dintre cele mai reprezentative imagini ale timpului nostru. www.mariotestino.com 

Foto: Mario Testino 
Model: Caroline Winberg

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce asortăm culoarea maro. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de maro

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Rețete de smoothie ideale la micul dejun pentru o zi plina de energie

DANIEL NICULESCU: Cine este soțul Andreei Tonciu

Citate celebre despre emoții și sentimente

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Tehnici de machiaj pentru începători

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri